Şimdi Ara

PSP ile Toshiba G900 takaslayayımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PSP 2000 im var ve 3000 lerde kırıldıkta sonra fiyatları epeyce düştü. Ve üstelik Ekim ayında PSP GO çıkacak yani PSP nin 2. versiyonu bu yüzden iyice fiyatları düşecek diye hemen takaslayayım dedim. Zaten kullanmıyorm psp yi evde PS3 varken. Sizce yapayımmı, ürünü gördüm gayet temiz ve her özelliği çalışıyor bi sorunu yok yani. Takaslayayımmı ürünü???

• quote:

Orjinalden alıntı: yacan3

Arkadaşlar PSP 2000 im var ve 3000 lerde kırıldıkta sonra fiyatları epeyce düştü. Ve üstelik Ekim ayında PSP GO çıkacak yani PSP nin 2. versiyonu bu yüzden iyice fiyatları düşecek diye hemen takaslayayım dedim. Zaten kullanmıyorm psp yi evde PS3 varken. Sizce yapayımmı, ürünü gördüm gayet temiz ve her özelliği çalışıyor bi sorunu yok yani. Takaslayayımmı ürünü???

yanlış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 30 Haziran 2009; 20:30:22 >
  • Ne yanlış ne diyosun ya bi açıklasana.
  • Psp 1000k 2000k 3000k ve Go! yeni 4. versiyonu oluyor onu belirtmiş. Toshiba G900 ün Wm 6.5 mobile veya 6.1 işletim sistemi var Firmware veya Rom desteği varmıdır yani tutulan bir telefon mudur pek bilinmez.Sonra Rom yani işletim sistemi Wm 7.0 olacak kapasitede mi çıkarmı yazılımı 0 fiyatı nedir. Mesela Abimin 0 olarak 890ytl aldığı Samsung G800 (Ad benzerliği işletim sistemi Wm bile değil.) 800 ytl idi şimdi 613 tl ve piyasada 400 tlden aşşağı satan yok. Psp 2000k nın edeceği max 250 bilemedin 290 dır telefonu satmayıp kullancağım diyorsan coder ların verdiği desteğe bakmalısın yok satacağım diyorsan şuanda sıfır fiyatını söyleyebilirmisin hangi siteden baktığınıda söylesen iyi olur.

• Telefonun sıfırı şu an yok, zaten ben satmayı düşünmüyorum. Beğendiğim kullanışlı bir telefon Rom desteği var, ve wm 5.0 dan 6.1 e veya 6.5 e yükseltilebiliyor. Veya linux falanda kurulabiliyor.
  • Takaslama. PSP daha ne yol katedecek. Süper oyunlar çıkıyor bu sene PSPye.

-2000 yılından önceki çıkan tüm konsolların oyunlarını oynatıyor.
    -Yüksek Çözünürlükte MP4 keyfi ve Sony Kalitesiyle müzik dinlemek PS2 Kalitesinde oyunlarda cabası.

Eğer telefonun yoksa 100 YTL'ye Teknosada değilde esnafın açtığı güvenilir yerlerden Samsung E250 Al. Kamerası dışında herşeyi güzel. Kamerasıda işe yarıyor bazen.
  • İşte diyorum ya ben psp de oyun oynamaktan zevk almıyorum. Bende ps3 var, ps3 farkını görünce psp de oyun oynamak bana bebekmişim gibi geliyor. Aralarında çok büyük fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SERİES S 7600 TL !!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biri tamam yap dese rahat ediceksin
  • yapma!!!etmeeee!!!
  • Bilerek mi yapıyosunuz

Ama cidden oyun oynamadıktan sonra mantıklı geliyo bana. Bi cevap verin de silicem ona göre mesajı adam görmesin
  • Usta diyeceğim şuki telefonu alınca ne yaptım iyiki sattım demeyeceksin ama üzülmeyeceksinde psp büyük bir media aleti video mp3 opsiyonel olarak gps cihazı bile takılabiliyor.Rahat etmen için söylüyorum al gitsin.sırf tüh keşke zamanında takası yapsaydım dememen için Wm alet kullanmış olarak söylüyorumki güzel ama telefon yerinde gerek pişman olmassın sattığına al gitsin ama üzerine para veriyorsan hiç düşünmeden cıkk demeni öneririm.Pil durumu G900 ün nasıldır 4 günden fazla dayanıyormu?onuda söylermisin 2-3 günse alınmaz.
  • Yoğun kullanımda 2.5 - 3 gün, Normal kullanımda 4 gün veya geçiyomuş.
  • quote:

Yoğun kullanımda 2.5 - 3 gün, Normal kullanımda 4 gün veya geçiyomuş.

iyi o zaman hayırlı olsun.
  • quote:

İşte diyorum ya ben psp de oyun oynamaktan zevk almıyorum. Bende ps3 var, ps3 farkını görünce psp de oyun oynamak bana bebekmişim gibi geliyor. Aralarında çok büyük fark var.

Ne sevdiğine göre değişir. PS3 ve Fullhd tv'ye dünya para verip sadece PES oynayan acınası arkadaşlarım var.
    Onlarda iğrenç buluyor psp'yi.
    Ancak bu alet otobüste, uçakta, gece yatağa girip uykunun gelmesini beklerken;
    Locoroco, Rockband, N+, Atari Classics, Capcom Emulators gibi eğlenceli oyunları,
    sudoku, santranc, echochorome gibi zeka oyunlarını,
    God of war, Silent hill, Resistance, virtua tennis gibi ilerlemeli oyunları,
    film ve klip izlemeyi,
    internette dolaşmayı,
    e-book ile kitap okumayı,
    sevgilinin fotolarına bakmayı ,
    sağlıyor ise...
    Sende bunlarla mutlu olabiliyor isen bence bu aletin üzerinde bir cihaz çıkmamıştır demek oluyor.

Farkı seadece görüntü kalitesiyle, oyunların gelişmiş ve pahalı olmasıyla ölçemezsin.
    Fark, kendini nasıl hissettirdiğiyle ilgilidir.

not: tabi fazla yolculuk vs. yapmadığını, geniş bir oyun tarzının olmadığını düşünüyorum. O durumda sen haklısın tabi napacan PSP'yi.

• bu arada elinde ne marka cep telefonu var.. ve yolculuk yaparmısın.. yada dışarda falan çok bulunurmusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOD32

quote:

İşte diyorum ya ben psp de oyun oynamaktan zevk almıyorum. Bende ps3 var, ps3 farkını görünce psp de oyun oynamak bana bebekmişim gibi geliyor. Aralarında çok büyük fark var.

Ne sevdiğine göre değişir. PS3 ve Fullhd tv'ye dünya para verip sadece PES oynayan acınası arkadaşlarım var.
    Locoroco, Rockband, N+, Atari Classics, Capcom Emulators gibi eğlenceli oyunları,
    film ve klip izlemeyi,
    internette dolaşmayı,
    sağlıyor ise...
    Sende bunlarla mutlu olabiliyor isen bence bu aletin üzerinde bir cihaz çıkmamıştır demek oluyor.

Farkı sadece görüntü kalitesiyle, oyunların gelişmiş ve pahalı olmasıyla ölçemezsin.

not: tabi fazla yolculuk vs. yapmadığını, geniş bir oyun tarzının olmadığını düşünüyorum. O durumda sen haklısın tabi napacan PSP'yi.

alkışlıyorum yani bu kadar mı güzel özetlenir konuyu müthiş bağlamışsın hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 2 Temmuz 2009; 15:57:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOD32

quote:

film ve klip izlemeyi,
    internette dolaşmayı,
    sağlıyor ise...

Farkı seadece görüntü kalitesiyle, oyunların gelişmiş ve pahalı olmasıyla ölçemezsin.

Not kısmı beni anlatmış, bende o bahsettiğin arkadaşın gibi biriyim heralde. Full time Fifa ve Cod4 başka oyun oynamıyorum ve birsürü oyuna oynarım diye alıp boşuna para verdim, aynı psp ye yaptığım gibi. Kendimi kandırıyodum alırken oynarım ya falan diye. Boşuna para vermişim.

• PSPni sevmiyorsan G900 Al... Arama özelliğinden ve Bluetooth'undan başka değişik birşey yok zaten onda.
  • Tamam takasladım...
  • güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.