Şimdi Ara

PSP MARİO KART VARMI BÖYLE BİR OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube rast geldim psp de mario kart diye bir oyun,gerçekte varmı ,ayrıca torent link buldum isterseniz bir bakın,oynayanınız varmı

• youtube bakarsak GTA 4 de var CRYSİS de var San Andreas da var torrentlerden bahsetmiyorum bile Modnation Racers çıkcak gelecek ay o marıo kart tarzı onu tavsiye ederim
  • Mario serisi Nintendo'ya özeldir, Sony konsollarına, yani PSP'ye çıkması imkansız. Mario Kart sadece Wii ve DS'te var. Youtube'da gördüğün o videolar fake, ordaki videolara bakarsan GTA IV bile var PSP'de.

Mario Kart yok ama ona benzer olarak arkadaşın dediği gibi PS3 ve PSP'ye önümüzdeki ay ModNation Racers çıkacak, onu deneyebilirsin. Bayağı güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash tag team racing ve gripshift id dene modnation cıkana kadar.
  • Orjinal oyun olarak maximum_carnage arkadaşımızında dediği gibi nintendo oyunlarının psp de olması imkansız.Yalnız bazı yasal olmayan yazılımlarla eski mario kart oyunları oynanıyor olabilir,hiçbir bilgim yok...
  • onu bilmem de psp de en çok oynadığım oyun super mario bros dur (eet eet eski olan nintendonunki )
    mutlaka deneyin ama çok güzel
  • Surreal 64 N64 deki tüm oyunları oynatan bir emulatör mario karttıda oynatır

Snes deki mario kartı oynatanda Snes yazılımı mevcuttur bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Surreal 64 N64 deki tüm oyunları oynatan bir emulatör mario karttıda oynatır

Psp ile Game boy advance oyunlarınıda oynamamız mümkünmüdür kaptanım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Surreal 64 N64 deki tüm oyunları oynatan bir emulatör mario karttıda oynatır

Psp ile Game boy advance oyunlarınıda oynamamız mümkünmüdür kaptanım?

Gba emulatörü mevcuttur.Vba olarakta geçer.Kernel 1.50 ister
  • verilen cevaplara şok oldum.tabi ki mariokart PSP'de oynanabiliyor.Ben oynuyorum.
    DaedalusX64 emulatorunu indir,içine de mario kart oyununun roms'unu at ve oyna...çok tatlı bir oyun.
  • emulator olmadan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviEjder

http://www.mariogames.sx/super-mario-kart.html bu oyundan mı bahsediyosun

Evet,aynen öyle.Ama,grafikleri daha güzel.3 boyutlu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Mario serisi Nintendo'ya özeldir, Sony konsollarına, yani PSP'ye çıkması imkansız. Mario Kart sadece Wii ve DS'te var. Youtube'da gördüğün o videolar fake, ordaki videolara bakarsan GTA IV bile var PSP'de.

Mario Kart yok ama ona benzer olarak arkadaşın dediği gibi PS3 ve PSP'ye önümüzdeki ay ModNation Racers çıkacak, onu deneyebilirsin. Bayağı güzel görünüyor.

Hiç bir şey imkansız değildir Elimde mario forever var homebrewde olsa en az gta libert city kadar eğlenceli.

• Anca psp ye GBA emulator yuklersin mario yu o sekil oynayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.