merhabalar,öncelikle yeni psp alacaklar konusunu okumanı tavsiye ederim ve ayrıca psp ni aldıktan sonra muhtemelen kırdıracaksın ve sony eurasia garantisi bitmiş olacak bu yüzden araştırmanı ve ona göre bir seçim yapmanı öneririm ..
Mavideki model 2006 modeli. Bu model kırılabiliyormu acaba?
kırılabiliyor,psp 3000 e kadar olan modeller bildiğim kadarıyla bu özelliğe sahip.
Acaba urunun kutu icerigi nedir? Sitede birsey belirtmiyor ama
kutu içinde cihaz,şarj aleti ,kılıf (bazı kutularda olmuyor lütfen alırken sorunuz) ,1500 mAh batarya,çeşitli kullanım kitapçıkları bulunuyor ,
Arkadaşlar ben aldım maviden daha yeni, versiyonu 4.01. Nette araştırdım bu seride toplam 3 anakart var, 2 si kırılabiliyor. Şu anda anakartı nasıl belirlerim ona bakıyorum...
Arkadaşlar ben aldım maviden daha yeni, versiyonu 4.01. Nette araştırdım bu seride toplam 3 anakart var, 2 si kırılabiliyor. Şu anda anakartı nasıl belirlerim ona bakıyorum...
3 üde kırılıyor. kırılmayan anakart ta88v3 anakarttı. yakın zamanda oda kırıldı.
PSP 2000 mi yoka 3000 mü ? 329 liraya ?
quote:
Orjinalden alıntı: bruno_fergan
PSP 2000 mi yoka 3000 mü ? 329 liraya ?
psp 2006 modeli yani psp 2000 sınıfında.psp 3000 ler şuanda tavan yaptı galiba
maviden alıpta kırdıran varmı kesin kırlıyormu tum netteki oyunları oynayabilyor muyuz acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme