Şimdi Ara

PSP memory stick pro dua çevirici adaptör almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi almalımıyım? Yani bu adaptörü kullanan arkadaşlar var mı?
    Ayrıca bir sorum var bazı adaptörlerde 2 giriş var.2 girişede aynı hafıza kartlarını mı takmalıyız yoksa birine 16 gb lik birine 8 gb lik taksak olur mu acil cevap.....

• llesadreiss L kullanıcısına yanıt
    Performans ve ömrü açısından bakarsak pek de iyi bir seçim olmayacaktır,özellikle oyunlarda okuma hızından dolayı ufak kasma sorunlarına sebep oluyor.Bir de şu açıdan düşünürsek ki ben de alıp almamakta kararsızım,eğer adaptör alırsan takacağın SD kartı her türlü cihazında tekrar tekrar kullanabilirsin ama orjinal Memory Stick Pro Duo alırsan başka hiçbir cihazında kullanamayacaksın.Şöyle bir tartınca cihazın ömrü biterse kartını kullanamayacağın için zarara girmiş olursun,adaptör mantıklı gibi duruyor ve şunu da belirteyim bu tip adaptörlere en fazla 16 GB kart takabilirsin.
  • https://www.youtube.com/watch?v=fN9lvXf2MII
    bu linkte adam 32 gb lik 2 tane takabiliyor ama ?
    adaptörün modeli PHOTOFAST CR5400 yani bununla aynı mıhttp://www.sanalpazar.com/Photofast-Cr-5400-Micro-Sd-Hc-To-Ms-Pro-Duo-Adaptor__isp36289553

Son 1 sorum var çift girişli adaptörlere 1 tane taksak çalışır mı ?

• Çift girişli adaptör mü önerirsin yoksa tek girişli adaptör mü ?
    Videoyu izledim bu kartı daha önce de görmüştüm ama 2 tane takılabildiğini bilmiyordum,sorun şu ki PSP'ye o adaptörle tek kart da taksan çalışır fakat sana gösterdiği alan kadar kullanman mümkün değil,senin videonun yorumlarında da yazıyor üstelik.Sana en fazla 32 GB kullanım izni veriyor.Şimdi inceliyorum 64 GB PSP kartı da gözüküyor internette ama o da sahte bir ürün olsa gerek çünkü kimse karttaki tüm alanı etkin olarak kullanabildiğini ispatlayabilmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 26 Mayıs 2015; 17:55:34 >
  • Çift girişli adaptör mü önerirsin yoksa tek girişli adaptör mü ? Ben tek girişli adaptör düşünüyorum ama ona da 32 gb takılamıyor ama çift girişli de 16 x 2 takılabiliyor. Kafam çok karıştı off. Bi yanlışım varsa yanlış anladıysam özür
    Evet bu durumda çift girişli olanı alman daha avantajlı olacaktır.Kullandıktan sonra deneyimlerini yazarsan buraya ben de bilgi sahibi olurum,kafana takılan başka soru olursa sorabilirsin.Bu arada senden ricam tek girişli adaptörle kaç GB kullanabileceğimizi alırken sorman çünkü ben forumda öyle okumuştum çok emin değilim o konuda,yanlış olmasın.(Eğer alırsan 32 GB'ın tamamını doldurup bir denemen iyi olur,satıcılar yanıltabiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 26 Mayıs 2015; 19:48:55 >
  • arkadaş ben bu adaptörü zamamında araştırmıştım. tek kart ilede kullanılabilir. ayrıca bi tane youtube videosu izlemiştim orda vatandaş özdeş olmayan 2 kart kullanıyordu alet yine tanıyodu kartı yani illa özdeş iki kart kullanmana gerek yok (16 + 16 veya 32+ 32 gibi ) kartların aynı marka olmasınada gerek yok diye biliyorum ( okuma yazma hızlarının farklı olması ) mesela sandisk 16 üstüne 8 kingston takılabilir. artı izlediğim bir video vardı bu kart ile ilgili vatandaş 2 tane 32 lik kart takmıştı psp bu iki kartı toplamda hatırladım kadarıyla 40gb küsür olarak görüyordu. fakat bi tane 64 lük alıp takarsan onuda 40gb olarak görürmü yoksa hiçmi görmez onu bilemiyorum çünkü bu kart birinci kartın üstüne diger kartın kapasitesini ekliyor. yani 32 ye kadar sıkıntı yok ama onun üstüne bi 32 daha eklenince son eklenen kartın ancak ne kadarlık bir kısmına erişim sağlayabiliyorsa o kadarını görüyor. bu yüzden bence en iyisi bi tane 32gb ama kaliteli okuma yazma hızı yüksek bir kart al bu adaptöre. sonradan bi arkadaştan yada bi yerden bi kart bul 16 lık veya 8 lik dene performansına bak. eğer sıkıntı yoksa bi kart al paşa paşa kullan. yani 32gb+ 16gb. fakat adaptörün aktarım hızı hakkında bişi diyemem açıkcası çünkü ben bu kartı araştırırken gitti gidiyorsa satışı yoktu sadece ebay dan alınabiliyor du sonradanda psp yi satınca deneyemedim işin aslı. ama youtube kullanıcılarına göre (ne kadar güvenilir tartışılır) gayet iyi çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben aldım kullanıyorum çift girişli ve 15 TL. Tavsiye ediyorum ben 32 gb taktım tek tarafa sorun yok çok az kasıyor. 32 gb kartı da 40 tlye aldım hepsiburada'dan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.