Şimdi Ara

psp mi lego mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yiğenimin doğum günü yaklaşıyor yiğenim 9 yaşında ona legolardan bi set mi alsam yoksa psp 3000 mü

kararsız kaldım sizce 9 yaşında birine psp alınması uygun mu yoksa lego mu

• PSP al LEGO oyunlarini oynat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knex al
  • PSP al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp bu saatten sonra alınmaz
  • Lego al ,yeni şeyler üretsin.Psp onu tatmin etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

arkadaşlar yiğenimin doğum günü yaklaşıyor yiğenim 9 yaşında ona legolardan bi set mi alsam yoksa psp 3000 mü

psp alıcaktım takılmak için bu başlıktan sonra vazgeçtim

• psp alma bence arkadaş doğru demiş bu saatten sonra alınmaz
  • PSP her zaman alınır da bence lego al el-göz-beyin uyumu gelişir,yaratıcılığı artar çocuk pspye bağlanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Lego al ,yeni şeyler üretsin.Psp onu tatmin etmeyecektir.

Doğru diyorsun.

Ben 42 yaşımdayım. Çocukluğumda yani 80'li yıllarda Lego oynadım. Hala Frankfurt'taki Lego dükkanını zevkle dolaşır yeni şeyler var mı diye bakarım.

80'li yıllarda ATARi 2600 kullandım ve hevesim geçti. Şu an hem psp hemde ps serilerinden hiç birine bakmam. Çünkü ps ve psp tarzı cihazlarda oyun oynamak dışında hiç bir şey yapamıyorsunuz. Bu sebepten dolayı ben bu yaşımda c# ve .net öğreniyorum.

Bir ara baktığımda psp oyunlarının pahalı olduğunu farkettim. Bu sebepten dolayı da psp'den vazgeçtim, pc'lerde oyum oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 29 Ocak 2014; 15:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

arkadaşlar yiğenimin doğum günü yaklaşıyor yiğenim 9 yaşında ona legolardan bi set mi alsam yoksa psp 3000 mü

kesinlikel lego al hocam.. çocuk daha 9 yaşında.. zihnini geliştirecek şeylere yöneltin.. lego gibi oyuncaklar çocuğun hem yaratıcılık hemde zekasını geliştirmede büyük rol oynar.. bu yaşlarda çok fazla video oyunlarına alıştırmayın, az oynamasında fayda var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.