Şimdi Ara

PSP Mi Ps vitamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Ps vita almayı planyılyorum ama psp de düşünüyorum.Oyun oynamak istiyorum asıl amacım o ama Ps vita da Psp oyunu oyunu oynayablirmyim oynayamazsam ilerde oynama ihtimalim olurmu diye soracaktım.Şahsen paradan değilde ps vitada da interneten indirlen psp oyunları oynanırmı merak ettiğim bu

• vitda store dan aldigin oyunlari oynayabilirsin.Diger turlu oynayamazsinBiraz bekle belki sony bir atak yapar vitaya cok oyun cikar
  • Parayı dert ediyorsan bence beklemelisin vita kırılırsa (orası hiç belli olmaz) hem cihazın fiyatı düşer hemde oyunları rahatlıkla bulabilirsin ama eğer hemen oynamak istiyorum dersen psp al tabiki ama sen bi ps3'e bak
  • eğer illa taşınabilri konsol istiosan sabırlı olacaksın sony ps vitaya bu aralar bi baskı yapıo bekle çok guzel oyunlar çıkcak şuan cıkan oyunlarda gayet ii şahsen ii ve her oynayışında tadında bırakırsan suandaki oyunlarla 2 sena raad gidersin ama bi oyunu gece gunduz oynarsan tabiki bıkarsın lpb falan var online falan oynarsın ben ps vita derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexas1997

Arkadaşlar ben Ps vita almayı planyılyorum ama psp de düşünüyorum.Oyun oynamak istiyorum asıl amacım o ama Ps vita da Psp oyunu oyunu oynayablirmyim oynayamazsam ilerde oynama ihtimalim olurmu diye soracaktım.Şahsen paradan değilde ps vitada da interneten indirlen psp oyunları oynanırmı merak ettiğim bu

Oynarsın store dan indirip, port edilmiş bir sürü oyun var. PSP ye hiç bakma Vita al. E3 te çok güzel şeyler bekliyor vita sahiplerini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blument98

eğer illa taşınabilri konsol istiosan sabırlı olacaksın sony ps vitaya bu aralar bi baskı yapıo bekle çok guzel oyunlar çıkcak şuan cıkan oyunlarda gayet ii şahsen ii ve her oynayışında tadında bırakırsan suandaki oyunlarla 2 sena raad gidersin ama bi oyunu gece gunduz oynarsan tabiki bıkarsın lpb falan var online falan oynarsın ben ps vita derim

Daha anlaşılır biçimde yazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laplace's Devil -- 23 Mayıs 2013; 21:22:57 >

• ps vita al hiç düşünme bile ps 3 mü ps 2 mi demek gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexas1997

Arkadaşlar ben Ps vita almayı planyılyorum ama psp de düşünüyorum.Oyun oynamak istiyorum asıl amacım o ama Ps vita da Psp oyunu oyunu oynayablirmyim oynayamazsam ilerde oynama ihtimalim olurmu diye soracaktım.Şahsen paradan değilde ps vitada da interneten indirlen psp oyunları oynanırmı merak ettiğim bu

PSVITA kesinlikle. Vitaya oyunlar çıkıyor zaten. Onlar yetmezse PS Store dan indirirsin psp oyunlarını (ücretli tabiki). Diğer türlü bu iki cihazı karşılaştırmak manasız. PSVITA çok daha önde bir cihaz. Para sorun değilse Vita derim

edit: Daha öce cevaplamışım ben bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laplace's Devil -- 23 Mayıs 2013; 21:22:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BawerC

Parayı dert ediyorsan bence beklemelisin vita kırılırsa (orası hiç belli olmaz) hem cihazın fiyatı düşer hemde oyunları rahatlıkla bulabilirsin ama eğer hemen oynamak istiyorum dersen psp al tabiki ama sen bi ps3'e bak

Zaten çok oyun yok, kırılırsa çıkmaz artıki kırılmasın diye dua edin
  • Uno açığı vardı güncelleme ile kapatıldı sanırım psp oyunlarını oynamaya yarıyordu.
  • psp al kırdır rahatça istediğin oyunu oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.