Şimdi Ara

Psp Mi Vita Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İlk Önce Söyliyeyim Vita Alırsam 16Gb Hafıza kartını alırım yanında starter kit alırım bir tane unit 13 oyunu alırım sonrada 1 yıllık Ps Plus alırım, Hepsini aldım diyelim Unit 13'ü 2 günde bitirdim, Plus oyunları birkaç oyun veriyor uncherted golden abbys gibi neyse onları felanda oynadım 1 hafta sonra bitirdim 1 ay geçti 2 tane yeni oyun geldi e onlarda 2-3 günde biticek kalcak geriye 27-26 gün, Her ay 3-4 gün oyun oynayabileceğim aynı oynu bidaha oynayarakta zevk alamam, neyse orjinal oyuna her ay para veremem e her ay 25 gün civarı ps vita'ya gerek duymayacağım,Bunun yüzünden ps vita istemiyorum,Psp alırsam Psp 3006 Alacağım 300TL'ye sıfır,bende 50gb boyutunda 220 tane psp oyunu var sonrada 10-20 liraya başka oyunlar alırım 2-3 sene idare eder, Kuzenimde'de Psp Var Oyun Oynadım Grafikleri Çokta Kötü Değildi açıkçası ps vita'dada oyun alamam inanın ama Psp alırsam bütün oyunları felan oynarım sizce ne yapmalıyım,Şuana kadar psp sahibi olmadım hiçbir taşınılabilir oyun konsolu sahibi olmadım birtek tabletim var onda android oyunlarını oynuyorum onlarda psp oyunları gibi değil en önemlisi tuş yok yani 2005 telefon oyunları gibi basit oyunlar var, neyse sizce almalı mıyım Psp 3006 Hiçbir oyun oynamadım daha. Bunlarda bendeki psp oyunlarının listesi hiçbirini oynamadım.
    3 2 1 SuperCrash
    5 in 1 Arcade Hits
    101 in 1 Megamix
    1000 Tiny Claws
    Ace Armstrong
    Age of Zombies
    Air Conflicts Aces of World War II
    Alien Syndrome
    Angry Birds
    Ape Academy
    Art of Fighting
    Asphalt Urban GT2
    Babel
    Bakugan
    Beam Em Up
    Bejeweled 2
    ben 10 Alien Force
    Ben 10 Protector of Earth
    Blimp The Flying Adventures
    Bloons
    Bomberman
    Bounceback
    Brain Challenge
    Brick Breaker
    Bunny Dodge
    Cabelas Dangerous Hunts
    Cabelas Legendary Adventures
    Call of Duty Roads to Victory
    Capcom Puzzle World
    Capcom Classics Collection
    Carnivores Ice Age
    Coconut Dodge
    Coded Arms Contagion
    Cohort Chess
    Cooking Jam
    Crazy Taxi
    Crime Spree
    Crystal Mines
    D-Cube Planet
    Dino Crisis 2
    Disney's Aladdin
    Disney's Atlantis
    Disney's Hercules
    Disney's Tarzan
    Despicable Me The Game
    Doodle Fit
    Doodle Pool
    Dragons Lair
    Driver
    Drums Challenge
    Dynogems
    Echoes
    Enigmo
    F1 Grand Prix
    Family Games Pen & Paper
    Feisty Feet
    Fieldrunners
    Fifa 13
    Final Armada
    Fish Tank
    FlatOut Head on
    Flick Fishing
    Ford Bold Moves Street Racing
    Ford racing Off Road
    Forest Puzzle
    Fort Commander 2
    Fortix
    Free Running
    Free Shot Frenzy
    Full Auto 2 BattleLines
    Funky Punch
    Ghost In The Shell
    Ghost Recon Predator
    Gold Fever
    Gran Turismo
    GTA Chinatown Wars
    GTA Vice City Stories
    Harvest Moon
    Hot Shots Shorties Blue Pack
    Hot Shots Shorties Green Pack
    Hot Shots Shorties Yellow Pack
    Hungry Giraffe
    I Must Run
    Ice Road Truckers
    Iron Man 2
    Janes Hotel
    Jelly Pops
    JellyCar 2
    Jetpack Joyride
    Jewel Keepers Easter Island
    Killzone Liberation
    King of Fighters
    Kisou Ryouhei Gunhound EX
    L.A. Rush
    Left to Die in Zombhai
    Legend of Kunoichi
    LEGO Harry Potter
    LEGO Pirates of the Caribbean
    Lemmings
    LocoRoco Midnight Carnival
    LocoRoco
    Lord of Arcana
    Luxor Wrath Of Set
    Magician Lord
    Marvel Nemesis Rise of the Imperfects
    Mega Man Maverick Hunter X
    Mega Man Powered Up
    Megamind The Blue Defender
    Metal Gear Solid Peace Walker
    Metal Slug
    MiniSquadron
    Monopoly
    Monster Jam Path of Destruction
    Monsters (Probably) Stole My Princess
    Monsters Inc
    Mortal Kombat 3
    Mortal Kombat Trilogy
    Moto GP
    Moto Racer
    Mr Hat and the Magic Cube
    MTX Mototrax
    My 3rd Birthday
    N Plus
    N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance
    Nascar 07
    NBA 2005
    Need for Speed Most Wanted
    Need for Speed Shift
    Need for Speed Undercover
    Neopets Petpet Adventures The Wand of Wishing
    Normal Tanks
    Obscure The Aftermath
    One Epic Game
    Orbit
    Pac-Man World Rally
    Pallurikio
    Panda Craze
    Patchwork Heroes
    Peggle
    Petz Dogz Family
    Peter Pan
    Phineas and Ferb Across the 2nd Dimension
    Pinball Fantasies
    Pipe Madness
    Pipe Mania
    Platypus
    Pool Hall Pro
    Pooh's Party Game
    Power Rangers Time Force
    Practical Intelligence Quotient
    Pursuit Force Extreme Justice
    Quake 2
    Resistance Retribution
    Resident Evil 3 Nemesis
    Revoltin Youth
    Ridge Racer
    Rumble Trucks
    Run Ghost Run
    Rubik's Cube
    Samurai Shodown
    SBK Superbike World Championship
    Scooby Doo Whos Watching Who
    SEGA Mega Drive Collection
    Shapo
    Shaun White Snowboarding
    Shrek The Third
    Silent Hill Origins
    Silent Hill Shattered Memories
    Sky Force
    Smart Bomb
    Sneezies
    Space Invaders Evolution
    Spaceball Revolution
    Spider Man Friend Or Foe
    Spider Man Web Of Shadows
    Spinout
    Spongebob Truth Or Square
    Spot the Differences
    Star Wars Renegade Squadron
    Stick Man Rescue
    Supermarket Mania
    SWAT Target Liberty
    Syphon Filter Dark Mirror
    Teenage Mutant Turtles Ninja
    Tekken 6
    Tetris
    The Con
    The Impossible Game
    The Marbians
    The Mystery Team
    Thexder Neo
    Thrillville Off The Rails
    TNT Racers
    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
    Tomb Raider Anniversary
    Tom and Jerry in House Trap
    Tonzurakko
    Top Gun
    Toy Story 3
    Trailblazer
    Transformers Revenge of the Fallen
    TRON Evolution
    Twin Blades
    Ultimate Board Game Collection
    Ultimate Brain Games
    Ultimate Ghosts N Goblins
    Unbound Saga
    Urbanix
    Vempire
    Viewtiful Joe - Red Hot Rumble
    WackyLands Boss
    WALL-E
    Warhammer 40000 SC
    Who's That Flying
    Wipeout Pure
    World of Pool
    Worms World Party
    X-Men Origins Wolverine
    Yeti Sport
    Zuma

• Pek okumadım ama ps vita piyasada ölü alet pspinin devri bitti diyolar ama bitmedi ps vita daha kırılmadı orjinal oyun dayandıramazssın zaten psp al uzun süre idare edecek oyunları var ben psp derim alıcaksanda 200X 300x serisinden al
  • Hocam sen psp mi vita mı diye sormuşsun psp konusunda haklısın ikisi arasından senin düşüncene göre psp önde hiç konsolum olmadı dediğin için nintendo ds serisiyle tanışmadığını var sayıyorum. Oyun sürelerinden dert yandığını görünce direk aklıma ds geldi rpg tarzı oyunlarla bir ay değil belki üç ay oynarsın. Korsan a teşvik etmiyim ama r4 kartla da baya bi oyun atarsın arşivim var dedin ya ds de oyun boyutları maksimum 124 mb belki daha büyük oyunlar vardır ama ben hiç görmedim. Bunu söylememin amacı kolay arşiv yaparsın. Tabi eğer oyun oynama amacın grafik + uzun oyun süreleriyse illaki psp de de vardır uzun oyun. konunun ana fikri senin sorularının cevabı psp ama onun yanında ds de var bi araştır derim ben tabi biliyorsan bu söylediklerimi unut ve git bi psp al :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman1 -- 24 Nisan 2013; 21:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madman1 kardeşim kusra bakma ds felan yapamam ben sevmiyorum zaten Alırsam Psp 3006 Alacağım Veya Ps Vita ama kararsızım biraz yardım edin ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1999

madman1 kardeşim kusra bakma ds felan yapamam ben sevmiyorum zaten Alırsam Psp 3006 Alacağım Veya Ps Vita ama kararsızım biraz yardım edin ya :(

PSP denilen cıhaz ilk hevesle alınır 1-2 hafta oynanır ve turşu moduna gecer bir köşede.

psp vita kullanmadım ama psp vita kartu curtu felan derken 700-800e gelıcek. al bır ps3 keyfıne bak derım ama ılla tasınabılır konsol dıyorsan ;

paran cok psp vita , orjinal oyun alırsın (tavsiyemdir , az oyun var ama grafıklerı ıyı sayılır en azından)

psp 3000 felan al kırdır devamlı oyun at dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

madman1 kardeşim kusra bakma ds felan yapamam ben sevmiyorum zaten Alırsam Psp 3006 Alacağım Veya Ps Vita ama kararsızım biraz yardım edin ya :(

PSP denilen cıhaz ilk hevesle alınır 1-2 hafta oynanır ve turşu moduna gecer bir köşede.

psp vita kullanmadım ama psp vita kartu curtu felan derken 700-800e gelıcek. al bır ps3 keyfıne bak derım ama ılla tasınabılır konsol dıyorsan ;

paran cok psp vita , orjinal oyun alırsın (tavsiyemdir , az oyun var ama grafıklerı ıyı sayılır en azından)

Kardeş ilk niyetim psp 3006 almak 300TL 'ye sıfır yalnız oyun grafikleri çok mu kötü diye düşünüyorum bugünkü bir battlefiled 3 oyununa göre, Ps Vita'yıda Sıfır 430TL'ye buldum kartları felan ile 520TL'yi buluyor birde 1 yıllık 100TL ye plus alırım aradada birkaç oyun alırım diyorum unit 13 gibi ne dersiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Kardeş ilk niyetim psp 3006 almak 300TL 'ye sıfır yalnız oyun grafikleri çok mu kötü diye düşünüyorum bugünkü bir battlefiled 3 oyununa göre, Ps Vita'yıda Sıfır 430TL'ye buldum kartları felan ile 520TL'yi buluyor birde 1 yıllık 100TL ye plus alırım aradada birkaç oyun alırım diyorum unit 13 gibi ne dersiniz

Ps3 al derim ben diger turlu hic bir turlu tatmin etmiyecek seni ne psp ne vita..

Ps3e aldigin bi oyun 1 yil gider , fifa , cod , bf3 vs..

Yada bekle ps4 al. Simdilik dizi , film , muzik vs takil..

Psp vita'ya alicagin oyundan 1 hafta sonra sikilirsin..

• ps3 alamam alsambile 1 tane bile 60TL üzeri oyun alamam 60TL alırsamda 1 tane alırım zaten, ps vita aliyim bide yanına 1 yıllık plus her ay 3-4 oyun oynarım diyorum.
  • quote:

ps3 alamam alsambile 1 tane bile 60TL üzeri oyun alamam 60TL alırsamda 1 tane alırım zaten, ps vita aliyim bide yanına 1 yıllık plus her ay 3-4 oyun oynarım diyorum.

salı günü vita aldım ve şuan çok memnunum plus ile de en son uncharted ve gravity rush ücretsizdi bence vita güzel bir cihaz tavsiye ederim
  • quote:

ps3 alamam alsambile 1 tane bile 60TL üzeri oyun alamam 60TL alırsamda 1 tane alırım zaten, ps vita aliyim bide yanına 1 yıllık plus her ay 3-4 oyun oynarım diyorum.

psp vitada iyi oyunlar 80-120 lira arası. kardeslıkte olmuyor bıldıgım kadarıyla.

sen bı ps3 bolumune ugra 'psn kardeslık' ogren.

yanlış yoldasın 60 lira bı oyuna veremem dıyorsan , vita hıc alma zaten uzak dur.
  • yazının tamamını ben de okumadım ama bu devirde psp almak çok saçma kardeş. daha önce psp'ye elini bile sürmediysen, hiç oyun denemediysen sağdan soldan duyduğun bilgilerle hareket etme. psp dediğin ps2'nin taşınabilir versiyonu olarak düşünülmüştü. yani oyunlarındaki grafik ve oynanabilirlik ps2 düzeyinde. çok kısa süre içersinde sıkılıp satmak isteyeceğinden şüphem yok. o yüzden benim önerim yeni nesil bi taşınabilir konsol alman yönünde. yeni nesil alırsan konsolla olan ilişkin daha uzun ömürlü olur. ayrıca ds, 3ds sandığından çok daha eğlenceli ve verdiğin parayı sonuna kadar hak edecek konsollardır, bu da ek bilgi olarak yer etsin kafanda.

• Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için aslında konsol işine girdiğimde ilk olarak niyetim xbox 360 250GB olanıydı FW'letim kırık oyun kullanmaktı (mecburen keyfi değil).Ama oyunlarına baktığımda ps3'te 150 oyun varsa Xbox'ta 90-100 arası ve oyunlarıda pek çeşitli değildi daha doğrusu türkçe oyun crysis 3 haricinde görmedim. gamepad i de biraz değişik geldi sony ps vita daha yeni çıkmasına rağmen ilk türkçe oyun geldi zaten ben taşınılabilir veya normal konsol alırsam %99 FPS tarzı oyunlar oynıyacağım ama kararsız kaldım yorumlarınızın devamını bekliyorum arkadaşlar,sağolun.
  • tabi ki vita ps 2 mi ps 3 mü demeye benzer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.