Şimdi Ara

Psp mi Yoksa Ps3 mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: DeSe

quote:

Orjinalden alıntı: anemis4u

internete felan girmek için PSP Slim alman lazım.. dediğin gibi heryerde rahatlıkla oynayabilirsin.. oyunları edinme konusunda da sıkıntı yaşamazsın.. Bende var hoş bir alet.. şarjı 7 - 8 saat civarında gidiyor.. internete girebiliyorsun ama minik ekranda ve mouse klavye olmadan çok zor oluyor...

versiyon konusunda da FW yaptırıp yaptırmayacağın önem kazanıyor

psp slimin duz psp den farkine birde versiyonu nasil yapabilirim ??

Daha ince, hafif ve kızılötesi yok sanırım.

evet bunlari onceden biliyodum yani sadece bunlar mi tek eksigi kiziloetsimi ama tv ye baglanabiliyoz degil mi birde sadece slimde mi nete baglaniyoz duz pspden tek farki nete baglanma ve kizil otesi degil mi??

• Al psp'yi at cebe bak keyfine
  • Senin bu yaptığın arabayla gemiyi yada ne bileyim uçağı karşılaştırmaya benziyor
  • Bence psp al ps3 çok güzel bir alet olabilir ama psp´yi taşıyabiliyorsun internete girebiliyorsun yolculuklarda kullanabiliyorsun.. Ps3te güzel ama bu şeyler yok hemde pek ekonomik değil bende 2si arasında kalmıştım psp seçtim memnunum..
  • bi kere çok dolaşıyorsan psp al ama ben evde daha çok duruyorum diosan ps 3 al birde psp lerin slim modelleri televizyona bağlanabiliyor
  • bence full hd bir lcd den warsa ps3 çok dolaşıosan psp
  • bence az dolaşıosan psp çok dolaşıosan ne bilim dönme dolap gibi dönüosan bnm gibi psp al
  • Ne istediğine bağlı.

Örneğin; Psp tamamen bir multimedya cihazı ama tabiki grafikleri Ps3'ün yanına yaklaşamaz.

Ama sen benim için grafiğin önemi yok yeter ki benim eğlenmemi sağlasın dersen tabiki Psp.

Ve tabi eğer Ps3 alacaksan bir plasma veya LCD televizyonun olması gerek.

(:
  • arkadaş pspye karar vermiş bence oyun olayını kavrayamıyo.
    Fw attırırsın 20 liraya sonraya istediğin gibi oyun oynarısn indirip.Oyunşar da ps2inin yanında taşınır hali işte
  • Boşuna mesaj yazdık heralde adam çoktan alıp 10larca oyun bitirmiştir
  • Aslında Psp Süper Bir Alet Acayip Sarıyor Fakat Bütün Güzel Oyunlar Ps3e Çıkıyor O Yüzden Ps3 Öneririm
  • Konuyu niye hortlattınız yahu? Adam alacağını aylar önce almıştır.
  • Bu iyi ben 2005'teki konuyu hortlatanı gördüm :D...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Bu iyi ben 2005'teki konuyu hortlatanı gördüm :D...

Ben ta 2001'deki konuyu hortlatmıştım zamanında ama alakalı birşey sormuştum.
    Burada hortlatacak bir sebep yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Bu iyi ben 2005'teki konuyu hortlatanı gördüm :D...

Ben ta 2001'deki konuyu hortlatmıştım zamanında ama alakalı birşey sormuştum.
    Burada hortlatacak bir sebep yok.

Ya aslında yazdığın mesajın tarihine bakacaksın öyle mesaj atacaksın.
  • ne yazıyorki btün hgüzel oyunlar ps3 e çıksa alabiliozmu sanki 100 küsür fiyat koyuyolarda en güzeli psp almak bnm ps3 var ama psp sahibi olmak istiyorum multimedyası için ps3 te duruo bi kenarda 5 tane oyunum var kırılırsa süper olr psp almakta kararlıyı son odelinden alıcam bitane
  • tmm konu kapansıınn 2-3 yıl içinde bidaha grşmek üzere
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 11 Şubat 2010; 21:47:08 >
  • oooo 170-180 oldğuna bakmyaın o kadar güzel oyundan çıkmıyo ps2 oynayın daha iyi paranıza yazık valla en iyisi ps2 ve psp dir ps3 göz boyamadır.
  • Karşılaştırma yanlış olmuş paran varsa ikisini de al...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.