Şimdi Ara

(*_*) __[PsP] Monster Hunter Tri __ (*_*)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Japonyadaki popülerliğini diğer ülkelerde yakalayamayan ve forumlarda Pek konuşulmayan ve bilinmeyen o muhteşem Monster Hunter serisinin Monster Hunter 3 adlı oyunu wii nin ardından psp yede duyuruldu!

Trailer:
    http://www.youtube.com/watch?v=QIMtxHaoKFQ

Oyunda kendi karekterimizi yaratarak kendimizden bayaa büyük canavar avına çıkıyoruz.Büyüklüğü abartmıyorum unite da ki canavarlar epey büyüktü tri dede küçüleceğini sanmıyorum.

http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/982/982509/monster-hunter-freedom-unite-20090513010910924.jpg

Oyunda ok-yay . katana . gread . çift el kılıç . ateşli silah (taramalı değil) gibi bir çok silahlar mevcut.Oyun bir MMO havasında görevleri alıpcanavarları kesiyoruz itemleri silahçı ve zırhçıya götürerek gücümüze güç katıyoruz.

Anlayarak oynadığınızda oyunun başından saatlerce ayrılamayacağınızı garanti ediyorum.Hele online modunda (ad-hoc var xlink kai ile oynanıyor) inanılmaz zevkli oluyor.

Kısaca xLink Kai den bahsediyim bir usb wifi alıcı alıyoruz psp yi PC ye bağlıyoruz ve adhocla oynanan tüm oyunları online gibi oynayabiliyoruz.Tahminimce 3 bini geçik mh tri oyuncusu olucaktır xlink kaide.Tavsiyem böyle oynamanızdır görevler zor olabiliyor tek kişi ile geçmek epey zorlayabilir :)Oynayacaklar buraya takıldığı yerler vs. yazabilir.

Xlink kai ile oynamayı şiddetle tavsiye ederim 15 tl ye alıcı usb ile bu zevki yaşayabilirsiniz üstelik wireless e fln gerek yok

Çıkış Tarihi : Henüz Duyurulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 17 Nisan 2010; 16:43:58 >

• Süper oldu duyrulması çok merak ediyordum afişi falan harika oyunun
    Önceki oyunlarını da görmüştüm ama oynamamıştım hiç bir denemek lazımmış
    Bir de sorum olacak şu usb alıcı sanırım wireless olmayanlar için. Modemi kablosuz olanların bu aleti almasına gerek olmadan xlink kai ile oynayabilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 17 Nisan 2010; 23:22:57 >
  • Hafifde olsa mmorpg havasını koklatacak gibi görünüyor,ben oyunu wii de denemek için sabırsızlanıyorum.Psp dede başarılı işleneceğini düşünüyorum.Tedirgin olduğum tek nokta oyunda oluşabilecek delaylar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morsmordre

Süper oldu duyrulması çok merak ediyordum afişi falan harika oyunun
    Önceki oyunlarını da görmüştüm ama oynamamıştım hiç bir denemek lazımmış
    Bir de sorum olacak şu usb alıcı sanırım wireless olmayanlar için. Modemi kablosuz olanların bu aleti almasına gerek olmadan xlink kai ile oynayabilirler mi ?

eğer modem kablo yoluyla pc ye bağlı ise modemi alıcı durumuna getirerek olabilir.
  • bisi sormak istiyorum ben 2 farkli mh indiridm bir tanesini 2 yil once kadar sanrim sonra enisi cikti onuda indiridm ama baslangic videosu ve baslangic koyu ayni acaba yanlismi indirdim yoksa oyun yine benzer konu ve koylerlemi devam ediyor
  • Sadece görevleri farklı köyler fln aynı ama monster hunter tri de köylerde değişecek :)
  • GÜNCEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkış tarihi konusunda henüz bilgi yokmu hala? Yani bu oyun için dahi psp sahibi olunulabilinir...
  • Çıkış tarihi IGN de Q4 olarak gözüküyor..
  • Dostum ben MHFU oyuncusuyum. Online oynamak isityorum yardımcı olabilirmisin acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.