Şimdi Ara

Psp MP5 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bana çinden Psp MP5 geliyor

Psp MP5 ???

Psp MP5 ???

Bu alet hakkında bilgisi olanlar ve sahip olanlar var mı ??

Msn den kameradan baktım film fln oynatıyo baya güzelde tek psp oyunlarını çalıştırırmı diye kuşkum var umd si yok hafıza kartı (sd) giriş yeri ve usb giriş yeri fln var

• fake bu bence,boşuna ümitlenme oyun filan çalıştırmaz bu
  • Videosuna baktım psp oyunlarını bilmiom ama

Süper Nintendo

GameBoy Advance

Saga

Neo Geo

32 Bıt

Nintendo oyunlarını çalıştırıyo zaten 60 dolar mı ne heralde o fiyata film çalıştırması foto-video çekmesi bile yeter bana + ebook + müsic fln filan
  • cin halk cumhuriyeti telif haklarini takmadigindan istedigi cihazin sahtesini uretebiliyor. sekil 1-A'da goruldugu uzere ne oldugu belli olmayan kalitesiz bir elektronik cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

cin halk cumhuriyeti telif haklarini takmadigindan istedigi cihazin sahtesini uretebiliyor. sekil 1-A'da goruldugu uzere ne oldugu belli olmayan kalitesiz bir elektronik cihaz.

Alma lan o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: moy203

quote:

cin halk cumhuriyeti telif haklarini takmadigindan istedigi cihazin sahtesini uretebiliyor. sekil 1-A'da goruldugu uzere ne oldugu belli olmayan kalitesiz bir elektronik cihaz.

Alma lan o zaman

kendine gel arkadaşım burası bir forum!

• quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

quote:

quote:

Alma lan o zaman

kendine gel arkadaşım burası bir forum!

Amacımız size yardım ve sokağa atacak paranız varsa lütfen bizden yorum beklemeyiniz. ki bu aletin pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. diğer çin malları gibi bi kullan at mallardan da çıkabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kem733 arkadaşa katılıyorum aldıktan 2 gün sonra bozuluyorlar tabi istisnalar kaideyi bozmaz ona para vereceğine git kaliteli bi mp3al babalar gibi kullan ben öyle yaptım bi tane samsung aldımsadece kulaklığı değiştirdim
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bana çinden Psp MP5 geliyor

Psp MP5 ???

Psp MP5 ???

helal olsun adamlara.. neler yapıyorlar.. birde azcık sağlam yapsalar veletler

• Bu tarz aletlerin psp oyunlarını oynatmasını beklemeyelim arkadaşlar. evet bunar mp5 yani video oynatım mp3 dinleyebildiğimiz. kamerasından fotoğraf çekilen. text dosyaları okunan ve içinde nes oyunları barındıran mp5 ler. ama bir psp olabilirmi imkanı yokkkk
  • Malesef tek NES oyunlarını çalıştırıyomuş artık fim-müzik-ebook için kullanırım zaten DS alcam oyunları ondan oynarım.

Ve burda 2500 dolar lık ferrari telefon orda kopyası 100 euro ymuş ve daha çok özelliği varmış eniştem almış kullanamamış sonra bi çinlinin yanına gidip bak sana ferrari telefon getirdim demiş adamda bende o kdr para yok demiş .Eniştem ucuza satıyım demiş 500 euroya vermiş adamlar daha kendi çıkardıkları ürünleri bilmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.