Şimdi Ara

psp müzik ve fotoğraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkçe kullanım klavuzum yok fotoğraf ve müzik yüklemeyi nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıların sülo -- 7 Şubat 2007; 11:57:21 >

• bilgi sayara bağla ve at bilgisayar zaten dosyaları gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fable

bilgi sayara bağla ve at bilgisayar zaten dosyaları gösteriyor
    usb kablosu ile pc ye bağla orada musıc dosyası yoksa memory stick pro duo kartına( sistem setingsten bulursun formatı) format atıncada musıc dosyası gelir bide photo dosyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

usb kablosu ile pc ye bağla orada musıc dosyası yoksa memory stick pro duo kartına( sistem setingsten bulursun formatı) format atıncada musıc dosyası gelir bide photo dosyası.

Alıntıları Göster
    p.m ne kullanım kılavuzu lınkı attım incele faydası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

pm gelmedi bir daha yollarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıların sülo

quote:

pm gelmedi bir daha yollarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    ok maılına attım..

• quote:

ok maılına attım..

Alıntıları Göster
    tabikide bilgisayardan dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih/007

tabikide bilgisayardan dostum

Alıntıları Göster
    Aslında psp kullanılması en basıt cıhazlardan bırı resım ve mp3 kısmından bahsedıyorum...

• quote:

Aslında psp kullanılması en basıt cıhazlardan bırı resım ve mp3 kısmından bahsedıyorum...

Alıntıları Göster
    kisiden kisiye degısır bıu soruları soran arkadaslar yenı bızım gını yaklasık 1 senedır sahıp dııller psp ye dostum...basıt ama kullana kullana basıt gelıyo ınsana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceci

kisiden kisiye degısır bıu soruları soran arkadaslar yenı bızım gını yaklasık 1 senedır sahıp dııller psp ye dostum...basıt ama kullana kullana basıt gelıyo ınsana..

Alıntıları Göster
    hayır dostum cok basıt usb kablosunu takan herkes musıc ve photo klosorlerını goruyor :) ytukarıda okudugun gıbı sadece musıc ve photo demısım

• quote:

hayır dostum cok basıt usb kablosunu takan herkes musıc ve photo klosorlerını goruyor :) ytukarıda okudugun gıbı sadece musıc ve photo demısım

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_108_lost

quote:

Alıntıları Göster
    kavgaya sebep olmayayım ama usb yi taktım görüntü yok neyse ya ben vazgeçtim ilgilenen herkese teşekkür ederim bu arada kullanım klavuzu gelmedi cezalıydım o arada yollandı heralde bir daha yollarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıların sülo

kavgaya sebep olmayayım ama usb yi taktım görüntü yok neyse ya ben vazgeçtim ilgilenen herkese teşekkür ederim bu arada kullanım klavuzu gelmedi cezalıydım o arada yollandı heralde bir daha yollarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    gordun mu bak gorememıs arkadas dedmekkı herkese kolay dıılmıs?

yenı oldugu ıcın ms e format atmamıs ve atacagınıda bılmıyomus demekki..

• quote:

gordun mu bak gorememıs arkadas dedmekkı herkese kolay dıılmıs?

yenı oldugu ıcın ms e format atmamıs ve atacagınıda bılmıyomus demekki..

Alıntıları Göster
    adam goruntu yok demıs daha psp yı usb ye takıp wındowsta gorememıs lutfen dıkkat et ayrıca bıraz mp3 kullan bır adm yada cep teelefonu kullan bır adam bıle mp3 un yerını bulur neyı savunuyon ceci

• quote:

adam goruntu yok demıs daha psp yı usb ye takıp wındowsta gorememıs lutfen dıkkat et ayrıca bıraz mp3 kullan bır adm yada cep teelefonu kullan bır adam bıle mp3 un yerını bulur neyı savunuyon ceci

Alıntıları Göster
    bısey savunmuyorum dostum yaw...sadece sen cok basıt demıssın ama arkadas ıcın basıt olmadıgını gorduk zaten onu soledım ben sadece sana karsı bıseyı savunmuyorum kı kardes yaw...lutfen yanlıs anlama....please..

• quote:

bısey savunmuyorum dostum yaw...sadece sen cok basıt demıssın ama arkadas ıcın basıt olmadıgını gorduk zaten onu soledım ben sadece sana karsı bıseyı savunmuyorum kı kardes yaw...lutfen yanlıs anlama....please..

Alıntıları Göster
    dostum ılk once goruntu alabılmek ıcın yanı psp yı pc e gorebılmek ıcın ılk once psp yı pc ye takıcan ve psp den USB mode gelıp x e basıcan ve bırakıcan bu kadar..

bu senın psp yı pc de gormenı saglıcaktır.
  • quote:

dostum ılk once goruntu alabılmek ıcın yanı psp yı pc e gorebılmek ıcın ılk once psp yı pc ye takıcan ve psp den USB mode gelıp x e basıcan ve bırakıcan bu kadar..

bu senın psp yı pc de gormenı saglıcaktır.

Alıntıları Göster
    kardeş arkadaş içinde basit her kes ıcın basıt ama arkadaş daha psp yı makınaya baglayammıs b u arkadas ıcın mp3 playerı mp3 atmakta zordur bılmem anladın mı demekkı elektronık esyaları zor kullanıyor yada tanımıyor... Yanı Ben dedıgımın arkasındayım psp ye musıc atmak cok kolay hıc bıolmeyen bırı bıle usb den baglayıp atabılır bunun ıcınd okuman okumasına gerek yok

• quote:

kardeş arkadaş içinde basit her kes ıcın basıt ama arkadaş daha psp yı makınaya baglayammıs b u arkadas ıcın mp3 playerı mp3 atmakta zordur bılmem anladın mı demekkı elektronık esyaları zor kullanıyor yada tanımıyor... Yanı Ben dedıgımın arkasındayım psp ye musıc atmak cok kolay hıc bıolmeyen bırı bıle usb den baglayıp atabılır bunun ıcınd okuman okumasına gerek yok

Alıntıları Göster
    eywallah o zaman..

• quote:

eywallah o zaman..

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.