Bildirim
psp müzik ve fotoğraf
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgi sayara bağla ve at bilgisayar zaten dosyaları gösteriyor -
usb kablosu ile pc ye bağla orada musıc dosyası yoksa memory stick pro duo kartına( sistem setingsten bulursun formatı) format atıncada musıc dosyası gelir bide photo dosyası.quote:
Orijinalden alıntı: fable
bilgi sayara bağla ve at bilgisayar zaten dosyaları gösteriyor -
p.m ne kullanım kılavuzu lınkı attım incele faydası olurquote:
Orijinalden alıntı: WienerBlut.
usb kablosu ile pc ye bağla orada musıc dosyası yoksa memory stick pro duo kartına( sistem setingsten bulursun formatı) format atıncada musıc dosyası gelir bide photo dosyası.
Alıntıları Göster
-
teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: enginguzelsoy
p.m ne kullanım kılavuzu lınkı attım incele faydası olur
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: enginguzelsoy
pm gelmedi bir daha yollarsan sevinirim
-
ok maılına attım..quote:
Orijinalden alıntı: sarıların süloquote:
pm gelmedi bir daha yollarsan sevinirim
Alıntıları Göster
-
tabikide bilgisayardan dostumquote:
ok maılına attım..
Alıntıları Göster
-
Aslında psp kullanılması en basıt cıhazlardan bırı resım ve mp3 kısmından bahsedıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: fatih/007
tabikide bilgisayardan dostum
Alıntıları Göster
-
kisiden kisiye degısır bıu soruları soran arkadaslar yenı bızım gını yaklasık 1 senedır sahıp dııller psp ye dostum...basıt ama kullana kullana basıt gelıyo ınsana..quote:
Aslında psp kullanılması en basıt cıhazlardan bırı resım ve mp3 kısmından bahsedıyorum...
Alıntıları Göster -
hayır dostum cok basıt usb kablosunu takan herkes musıc ve photo klosorlerını goruyor :) ytukarıda okudugun gıbı sadece musıc ve photo demısımquote:
Orijinalden alıntı: ceci
kisiden kisiye degısır bıu soruları soran arkadaslar yenı bızım gını yaklasık 1 senedır sahıp dııller psp ye dostum...basıt ama kullana kullana basıt gelıyo ınsana..
Alıntıları Göster
-
quote:
hayır dostum cok basıt usb kablosunu takan herkes musıc ve photo klosorlerını goruyor :) ytukarıda okudugun gıbı sadece musıc ve photo demısım
Alıntıları Gösterquote:
hayır dostum cok basıt usb kablosunu takan herkes musıc ve photo klosorlerını goruyor :) ytukarıda okudugun gıbı sadece musıc ve photo demısım
-
kavgaya sebep olmayayım ama usb yi taktım görüntü yok neyse ya ben vazgeçtim ilgilenen herkese teşekkür ederim bu arada kullanım klavuzu gelmedi cezalıydım o arada yollandı heralde bir daha yollarsanız sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: tr_108_lostquote:
Alıntıları Göster
-
gordun mu bak gorememıs arkadas dedmekkı herkese kolay dıılmıs?quote:
Orijinalden alıntı: sarıların sülo
kavgaya sebep olmayayım ama usb yi taktım görüntü yok neyse ya ben vazgeçtim ilgilenen herkese teşekkür ederim bu arada kullanım klavuzu gelmedi cezalıydım o arada yollandı heralde bir daha yollarsanız sevinirim
Alıntıları Göster
yenı oldugu ıcın ms e format atmamıs ve atacagınıda bılmıyomus demekki..
-
adam goruntu yok demıs daha psp yı usb ye takıp wındowsta gorememıs lutfen dıkkat et ayrıca bıraz mp3 kullan bır adm yada cep teelefonu kullan bır adam bıle mp3 un yerını bulur neyı savunuyon ceciquote:
gordun mu bak gorememıs arkadas dedmekkı herkese kolay dıılmıs?
yenı oldugu ıcın ms e format atmamıs ve atacagınıda bılmıyomus demekki..
Alıntıları Göster
-
bısey savunmuyorum dostum yaw...sadece sen cok basıt demıssın ama arkadas ıcın basıt olmadıgını gorduk zaten onu soledım ben sadece sana karsı bıseyı savunmuyorum kı kardes yaw...lutfen yanlıs anlama....please..quote:
adam goruntu yok demıs daha psp yı usb ye takıp wındowsta gorememıs lutfen dıkkat et ayrıca bıraz mp3 kullan bır adm yada cep teelefonu kullan bır adam bıle mp3 un yerını bulur neyı savunuyon ceci
Alıntıları Göster
-
dostum ılk once goruntu alabılmek ıcın yanı psp yı pc e gorebılmek ıcın ılk once psp yı pc ye takıcan ve psp den USB mode gelıp x e basıcan ve bırakıcan bu kadar..quote:
bısey savunmuyorum dostum yaw...sadece sen cok basıt demıssın ama arkadas ıcın basıt olmadıgını gorduk zaten onu soledım ben sadece sana karsı bıseyı savunmuyorum kı kardes yaw...lutfen yanlıs anlama....please..
Alıntıları Göster
bu senın psp yı pc de gormenı saglıcaktır. -
kardeş arkadaş içinde basit her kes ıcın basıt ama arkadaş daha psp yı makınaya baglayammıs b u arkadas ıcın mp3 playerı mp3 atmakta zordur bılmem anladın mı demekkı elektronık esyaları zor kullanıyor yada tanımıyor... Yanı Ben dedıgımın arkasındayım psp ye musıc atmak cok kolay hıc bıolmeyen bırı bıle usb den baglayıp atabılır bunun ıcınd okuman okumasına gerek yokquote:
dostum ılk once goruntu alabılmek ıcın yanı psp yı pc e gorebılmek ıcın ılk once psp yı pc ye takıcan ve psp den USB mode gelıp x e basıcan ve bırakıcan bu kadar..
bu senın psp yı pc de gormenı saglıcaktır.
Alıntıları Göster
-
eywallah o zaman..quote:
kardeş arkadaş içinde basit her kes ıcın basıt ama arkadaş daha psp yı makınaya baglayammıs b u arkadas ıcın mp3 playerı mp3 atmakta zordur bılmem anladın mı demekkı elektronık esyaları zor kullanıyor yada tanımıyor... Yanı Ben dedıgımın arkasındayım psp ye musıc atmak cok kolay hıc bıolmeyen bırı bıle usb den baglayıp atabılır bunun ıcınd okuman okumasına gerek yok
Alıntıları Göster
-
quote:
eywallah o zaman..
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X