Şimdi Ara

PSP NASIL UPGRADE EDİCEM ACİL YARDIIMMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ ALDIĞIM PSP Mİ VERSİYONU 3.03 OEC DİR. BAZI OYUNLARI AÇAMIYORUM .....GOD OF WAR I OYNAYAMIYORUM..... BENDEKİ VERSİYONU HANGİ ADIMLARI İZLEYEREK EN GÜNCEL VERSİYONA YÜKSELTEBİLİRİM BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ DUACINIZ OLURUM .... AYRINTILI VE ADIM ADIM ANLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ....

• google a skaty yaz.. onun sitesine gir harika ve çok basit bi şekilde anlatmış... iyi şanslar (benim versiyonda 3.40oe-aydı 3.90m33 e kendi ellerimle ordan yükselttm gayet memnunum:D)
  • İLGİNE TEŞEKKÜRLER DOSTUM BİR GÖZ ATAYIM BAKALIM .... SONRA PSP ELİMDE KALMASIN DUVARIMDA SÜS OLARAK.... :)
  • SKATY NIN sitesine baktım o konuda bilgi vermemiş upgrade işlemlerinin ankarada ücretli olarak yapıldığını yazmış ben kendim yapmak istiyorum .... versiyon dosyaları nerden bulunur ve psp me nasıl atıcam .....
  • kanka eskiden r e g a m e r s . c o m die bi site vardi super ben o site sayesinde 2.60 orjinal fw yüklü versiyonu 3.71 m33 yapmıstım o site sayesinde ama malsef kapandı.Su anda sana önerebilecegim tek site pspfire.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 23 Mart 2008; 18:39:30 >
  • skaty.psp.googlepages.com/m33
  • başına www getirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SAOLUN DOSTLAR kaynak çok güzel daha önce yapanınız varmı ..... benim versiyon 3.03 oec olduğu için 2. basamaktan başlamam gerekiyor galiba SE / OE / M33 Versiyonlu PSP'ler için yazan bölümden daha sonrada altaki basamakları izliycem öyle değilmi ..... evet aynen öyle derseniz hemen başlıycam upgrade etmeye inşallah brick olmayız (bu terimide yeni öğrendim havamı atayım) :) dostlarım parmaklarınıza sağlık
  • benim versiyon 3.40oe-aydı ordan yaptım şimdi 3.90m33 hiç bi problem yok... her adımı dikkatlice uygula brick olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.