Şimdi Ara

psp'nizden iyi kalitede bir ses almak istiyorsanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet psp'nizden iyi kalitede bir ses almak istiyorsanız pspnize bass kontrolu olan bir kulaklık alın ses kalitesi katkat artıyor ve psp'de bass ile ilgili bişi olmadığı için hiç bass ses vermeyen makine bass vermeye başlıyor bende philips bir kulaklık var ve bass kontrollü, şimdi taktım ve denedim gerçekten ses kat kat iyi ve yüksek ses çıkışında. kısarak dinliyorum o derece bende sizinle paylaşıyım dedim belki bi zararıda olabilir ama bilmiyorum şimdilik bi sorun yok!!!!

• o kulaklığı biliyorum 35 ytl olan olması lazım gerçekten çok güzel ama tuzlu biraz.
  • evet kaç para abi o kulaklık bende aldım bitane sony ama memnun değilim baslardan zaten psp ye bi menual eko yüklemeleri lazım olmuyo böle
  • bide şu kulaklığın tam olarak markasını yazarsanız alabiliriz
  • abi kulaklığın kutusunu atmışım ama arayıp bulursam kutusunu mutlaka yazıcam bulamassam yarın hemen philips satan biryerden bakıcam yazıcam
  • abi kulaklığı buldum buraya pdf olarak resim ve bilgilerini veren dosyayı da buradan indirebilirsiniz. Kulaklığın hem kırmız hende beyaz modeli vardır.

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=tr&country=TR&catalogType=CONSUMER&productId=SBCHE590_00_TR_CONSUMER

yukarıdaki linktende bakabilirsiniz!!!! KESİN GARANTİ VERMİYORUM AMA GERÇEKTEN BAYA FARKEDİYOR.
    JAZZ'a getirip psp'nin ve kulaklığın kendi ses seviyesini en yükseğe getirdiğinizde normalden kat kat iyi kalitede ses alıyorsunuz. umarım faydalı olur

SON BİR NOT KULAKIĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZDE ANLAYACAKSINIZ KULAKLIĞIN KULAĞIN İÇİNE FARKLI BİR OTURMA BİÇİMİ VAR BU SAYEDE DIŞARDAN GELEN SESLERİ DAHA AZ ALIYOR VE DİNLEDİĞİNİZİN SESİNİ DAHA FAZLA ALMAYI SAĞLIYOR.

• teşekkurler yazarsan ii olur psp de baslardan memnun kalmadım böle bişe varsa ii olur çünkü çoğunlukla muzik dinliyom
  • abi yazdım yukarıda umarım faydalı olur.
  • 35 YTL ise güzel ama fazla ise pahalı olabilir bazı arkadaşlara.
  • saolasın bide bilgin v<rmı şu olu pixel programı varmış işe yarıyomuş galiba nerden bulabilirim
  • PSPTURKEY.COM Forumlarında psp donanım diye bir kısımda var. Ama sıkıştırılmış piksel giderici diye geçiyor ikis aynı şeymi bilmiyorum. Çünkü bana kalırsa ölü pixeli gidermek imkansız benim de 3 tane var ben onlarla yaşamaya alıştım. Çünkü sadece siyah ekranda çıkıyorlar. Burdakini dene. bi de sanırımwww.japonarmağan.com formunda var! KOLAY GELSİN
  • internette bi araştırma yaptım çoğu yerde yok olalar çok uzak neyse bide doğu bnaka bakmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.