Şimdi Ara

PSP ÖNERİSİ ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp almaya karar verdim bütçem 350 400 arası.Bana en yenı en guncel psp'yı ıstıyorum.İlk defa psp alıyorum.Gta5 felan gibi oyunlarda oynanabılırmı bu psp'de önerilerinizi bekliyorum.

• psp 3004 al bence eski kasa ama tuşlu olanlardan sağlam oluyorlar ben 5 yıldır kullanıyorum tık demedi alet ama o yeni çıkan 3004leri pek sevmedim hani dokunmatik olanları bana göre değil eski kasa 3004 ler 350 falandır sıfırı gta 5 pspye çıkmaz gta liberty san andreas vice city ve chinatown oynayabilirsin ama
  • PSP Vita alamıyorsan en iyisi Psp 3004 tür. ama E3004 değil. Yani arkadaşın dediği gibi dokunmatik olmayan. Şu an hazır set satıyorum ben. İkinci el ama çok temiz. Pek kullanılmadı. Kılıfsız da kullanmadım hiç . Tek bir çocuğun eline bile geçmedi.
    linki veriyorum bir bak istersen. Sıfır alacaksan da bunun sıfırını bul derim. Çünkü E3004 ler UMD çalıştırmaz ve Wifi si yok internete giremezsin. Ama PSP3004 ün hem ekranı çok kalitelidir hem de bu dediklerim mevcut.
    Satılık PSP3004

Ayrıca sıralama istersen
    PSP Vita
    PSP 3004
    PSP Go
    PSP E3004
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku097

Arkadaşlar psp almaya karar verdim bütçem 350 400 arası.Bana en yenı en guncel psp'yı ıstıyorum.İlk defa psp alıyorum.Gta5 felan gibi oyunlarda oynanabılırmı bu psp'de önerilerinizi bekliyorum.

ben bi kaç hafta önce psp 3000 model aldım.. çok memnunum.. içinde 10 küsür oyunla geldi (malum yollarla eklenmiş) yani uğraşmıyorsun oyun hafıza kartı hazır geliyor.. 390 TL'ye aldım
    Ayrıca film yükledim renk kalitesi süper.. müzik ses kalitesi çok iyi.. skype'da var.. tavsiye ederim

ps vita bence gereksiz, fiyatından dolayı.. vita ps3'den daha pahalı.. gerisini sen düşün.. bence bir el konsoluna o kadar para gereksiz..

psp'de çok başarılı oyunlar var.. ama alacaksan 3000 modellerden al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.