Şimdi Ara

PSP (orjinal fw) - Kucuk oyunlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim elimde bir psp (fw 3.95) var. Genelde oyunlari ojinel aliyorum cunku her oyun sarmiyo beni, bosuna riske atmak istemiyorum pspyi.

Benim sorum, orjinel fw lerde calisan, hafiza kartina atilan kucuk oyunlar varmi kart oyunu olabilir, sonic gibi sega oyunlari olabilir yani orjinel fw olunca UMD disk takmadan hicbir sekilde baska bir oyun (UMD disk oyunlari olmayan) oynanmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 28 Kasım 2008; 18:42:56 >

• Yok mu bilen arkadaslar?

Bu melet custom fw olamdan, hic bir tur oyunu (PS1, sega, emulator, diger kucuk oyunlari (UMD disinda)) calistirmiyor mu?
  • Hayir Emulatorler icin FW'li olmali, artik riski yok zaten. Yaptir gitsin
  • FW nedir bende psp1 oyunlarını oynıyamıyorum
  • :D orjinalle Fw ile ugrasma CFW gec En iyisi
  • orjinal fw de oyunların demolarını oynayabilirsin
    (örn. psp demo center)
  • fw:firewirm mıydı öle bişeydi ve sen psp ne demo oyun atarsın ama full atmak istiyorsan pandora pili alman lazın
  • Risk Kalktı Risk Yok Artık Bosuna Korkmana Gerek yok kendin bile yaparsın yapamazsan azcık paraya garantili yapıyorlar.Mesela Khalkeondu sanırım az bi para alırlar rahatlarsın.
  • Dostum malesef psp ne versiyon yuklenmeden umd haric hicbir oyunu calıstıramazsın , versiyon yukledıkten sonra ise emulator ile calıstırabılırsın.
  • versiyonunu 5.00 a yukseltırsen psn gelıyor ordan demo oyun inidirp oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.