Şimdi Ara

PSP OYUN ÖNERİLERİ BEKLENİYOR (TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar psp go n1001 var elimde ama ne yazık ki, oyun indirebileceğim hiç bir yer bilmiyorum lütfen yardım ediniz.
    yarın sabah 10:00 da konuyu tekrar güncelleyeceğim.
    önerilerinizi yazınız birde oyunları indirebilecegim site linklerini pm olarak atarsanız gerçekten çok mutlu etmiş olursunuz.

• güncel
  • mcpsp.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

mcpsp.com

çok teşekkürler, gerçekten çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

quote:

mcpsp.com

Önemli değil üye ol hako uploada gir ordan oyunların alfabetik listesine gir tamamdır.Sana tavsiyem emülatörlerden gameboy color ve advence emölüteri yükle sonra coolromdan zelda mario pokemon falan tüm oyunları indir.Özellikle advence oyunları color oyunlarındada zelda oyunları dünyanın en iyi 1. Oyunu seçildi ve ign inceleme sitelerinden sadece pokemon oyunları ve zelda oyunları vede dragon warrior ve metal gear solid 1 oyunu 10 puan aldı bunların hepsi advence ve color oyunları hako uploaddanda psp oyunu olarak god of war mortal kombat slient hill -warriors-gta vice city stroies türkçe yamasını bulursun-flatout2-socom 3 assasissins creed ve marvel nemesis mi ne var bakarsın indirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 19 Kasım 2013; 17:05:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

quote:

mcpsp.com

Önemli değil üye ol hako uploada gir ordan oyunların alfabetik listesine gir tamamdır.Sana tavsiyem emülatörlerden gameboy color ve advence emölüteri yükle sonra coolromdan zelda mario pokemon falan tüm oyunları indir.Özellikle advence oyunları color oyunlarındada zelda oyunları dünyanın en iyi 1. Oyunu seçildi ve ign inceleme sitelerinden sadece pokemon oyunları ve zelda oyunları vede dragon warrior ve metal gear solid 1 oyunu 10 puan aldı bunların hepsi advence ve color oyunları hako uploaddanda psp oyunu olarak god of war mortal kombat slient hill -warriors-gta vice city stroies türkçe yamasını bulursun-flatout2-socom 3 assasissins creed ve marvel nemesis mi ne var bakarsın indirirsin

hocam açıklama yaptığınız için sağolun yeminlen debeleniyordum

• PSP Slim 3004 version 6.60 için neogeo veya mame emulatoru var mı acaba. Bir türlü bulamadım da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

PSP Slim 3004 version 6.60 için neogeo veya mame emulatoru var mı acaba. Bir türlü bulamadım da.

hocam benim pek bir bilgim yokta. isterseniz bana yardımcı olan forum üyesine sorabilirsiniz.
  • Gta lcs vcs chinatown locoroco patapon nfs

• Arkadaslar oyun indiremiyorum oyunlari bana breakerecho@hotmail.comdan atarmisiniz.zahmet olmassa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.