Şimdi Ara

PSP PARAM.SFO NEDİR? ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp'm için 2k13 indirdim. Çıkan dosyalar , param.sfo, icon.png siydır, usrdır bunlar nasıl yüklenecek. ISO dosyasına attım görmedi. NOT: Psp hack yüklü diğer oyunları açabiliyorum

• İndirdigin oyun çok partlimiydi ? tek link miydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukEczanesiiiiii

Arkadaşlar psp'm için 2k13 indirdim. Çıkan dosyalar , param.sfo, icon.png siydır, usrdır bunlar nasıl yüklenecek. ISO dosyasına attım görmedi. NOT: Psp hack yüklü diğer oyunları açabiliyorum

hocam onları rardan çıkarma direk rarı at iso klasörünün içine , sen sonu .iso olan rarı çıkartmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: madman1

quote:

Arkadaşlar psp'm için 2k13 indirdim. Çıkan dosyalar , param.sfo, icon.png siydır, usrdır bunlar nasıl yüklenecek. ISO dosyasına attım görmedi. NOT: Psp hack yüklü diğer oyunları açabiliyorum

hocam onları rardan çıkarma direk rarı at iso klasörünün içine , sen sonu .iso olan rarı çıkartmışsın

Moruk biraz geç gördüm ama yine de çok sağol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madman1

quote:

Moruk biraz geç gördüm ama yine de çok sağol

Np dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.