Şimdi Ara

PSP- PESde bazı sorunlar var? taktik ve yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES de yeni sayılırım, aslında daha önce de birkaç kez oynamaya çalışıp çok başarılı olamayınca vazgeçmiştim :)
    Geçen şehirler arası yolculuk sırasında psp ye pes 2009 atmıştım ve become a legend ı açtım başladım yol boyunca oynamaya.
    Forvet seçtim ancak 2 sezon geçirdim attığım gol sayısı 3 :) Çok pozisyona giriyorum o ayrı ancak bence oyunda bir bozukluk var,sizde de böyle mi, ben mi beceremiyorum anlamadım ama çektiğim bütün şutlar üstten out. Kare tuşuna uzun falan da basmıyorum dokundurup çeksem bile farketmiyor. Açıklamalarında isabetli şu için kareye basın güç çıktığı zaman iki kez R tuşu demiş ama oda işe yaramıyor ve kaldı ki asıl sorun da zaten bence o güç çubuğunda gibi. Ben zaten dokunsam bile anında doluyor. Ayarlara baktım onu ağırlaştırmanın da bir yolunu bulamadım. Kare +R tuşuna aynı anda basarsam da bu sefer plase atıyor ama çok yavaş vurduğundan uzaktan işe yaramıyor.
    Asıl sorunum yukarıda onu çözemezsek sanırım oynayamıycam bu oyunu ama birde yanyana iken adam geçemiyorum hep ayağımdan kapıyorlar :) iki kere yuvarlak gibi bişi demiş açıklmalarda ama yuvarlağa bastığım anda uzun pas atıyo?

• kare tuşunda bi sorun olabilir sen elini çekmene rağmen basılı kalıyordur
  • Sanki bana O tuşunda da aynısı oluyor gibi geliyor. Yine de tekrar deneyim.
    Tuşun takılı kalması gibi bir durum olsa diğer oyunlarda da olması lazım.
    siz psp de pes 2009 oynadınız mı? tahmini bu güç çubuğu ne kadar sürede doluyor?
  • become a legend oynuyorum demişsin.become a legend modunda başlangıçta oyuncunun özellikleri çok kötüdür ve bu yüzden ilk başlarda maçlarda kullanması zordur. uzaktan çektiğin şutlar genelde kaleyi bile bulmaz. oyunda bir kaç sezon geçtikten sonra oyuncun bazı yetenekleri kazanır ve sorunun ortadan kalkar. bu arada oyunu hangi zorluk derecesinde oynuyordun?
  • Şut yuvarlak, orta açmada kare bende, karıştırıyor olmayasın, kareyle kesinlikle denk gelmez.
    Top kaptırıyorum demişsin, ya zorluğu fazla yapmışsın, yada daha oyuna alışamamışsındır, istersen ana menuden friendly match(yada ismi herneyse) öylesine maçlar yaparak alışabilirsin...
  • Bu soruyu Pes bölümüne sor onlar söylerler diye umuyorum
  • bir de exhibition modunda iyi bir takımla oynamayı dene (man u,barcelona...) muhtemelen sorununun çözüldüğünü göreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Become a legend konusunda birşey diyemeyeceğim.Ama normal modda bol bol training yaparsan alışırsın.
  • Açıkcası PES Harici Hiçbir Futbol oynunu ne adam gibi oynadım nede beğendim.Memlekete gittiğimde Become Legend Can sıkıntısından kurtardı beni

Futbol bilmediğim için Beginner olarak başladım.

Katıldığım her takımı kupa sahibi girdiğim her ligde goal scorer ve best eleven oluyordum.Her dönemde en az 50 goal

Son oynadığım da realmadrid 3 kere Manchester 2 kere barcelona son olarak ta liverpol daydım. daha ligin 1.yarısı bitmeden 71mi73 mü gol 28 assist ve best elevendım english cup euaropan championship falan dahil Hafıza kartına format atmadan önce aklıma gelseydi şuanda World's best player olmuştum.

Neyse sana diyeceğim şunlar.

maçları 5 'er dakikalık ayarla 5 'er dakikada gol atılırmı deme 10 tane bile attığım oldu.Hem zamanda çabuk geçer.

Ben adamımı 2.05 123 kilo vucud yapısının hepsinide +7 yapmıştım.

topla şut çekerken topa hakimiyetin önemlidir ceza sahasının içine girip karşı taraftaki bir futbolcuyla yanyana koşuyorsan ne kadar az basarsan bas top hakimiyeti zor olacağı için adamın topa abanır.

Ceza sahasına girmeden çok az bir mesafede goal keeper kaleci topun geliş yönüne göre bir komun alır. Bu genellikle Ceza Sahasının önündeki yuvarlaktır. oradan çekersen çok büyük bir ihtimal gol olur.

Sonra Kalenin önünde yanlamasına gidersen gittiğin yönün tam zıttına topu bıraktığı için yine gol olur.

Orta sahadan gol atmak istiyorsan karşı takımda herifle yan yana koşarken herifi biraz solladığın zaman şutu çek.

Depar yaparken topu daha hızlı dururken topu daha isabetli atar.

Top bazen raikp oyuncuyla çarpışırken ileri doğru gider depar yani R tuşuna basarak ilerlerken top belirli bir süre senden ayrık gider o sıra şut genellikle yerden ve çok hızlı gider

Son diyeceğim L tuşu pas isteme tuşudur korner taç normal oyun sırasında L tuşuna bırakırsan topu genellikle sana bırakırlar.

adamın Seçerken Centre Forward ve Second Shooter Ve Orta saha merkez seç (Şimdi aklıma gelmedi yeşil bölgedeki orta şey)

Atack Speed(Agility de olabilir.) ve dribbiling e ver.Dribbiling önemlidir ama atack'a daha fazla ver.birde korner de topu sana atarlar atmaz havaya kalkma yakınlaşınca vurmayı dene genellikle ya vole yada rovaşata çakar.Kornerde kare tuşuna sonuna kadar bas.Ha unuttum hız veya agilityye sonrada verebilirsin shoot accuary veya shoot rate gibi şeyler vardı shoot ve atack'ı üste tut.dribbede ver atackı mümkünse hemen 75 yani sarı renge getir.

Valla save in gittiğine çok pişmanım o kadar kupa gördük bir world's best player olamadık olacaktık save gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 15 Ağustos 2009; 13:04:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.