bende psx oyunları var bide psp programları pspnin psx oyunlarını çalıştırmısıiçin bir program lazımmış bende hangisi olduğunu bilmiyorum blenvarsa sölemsi rica olunur şimdiden tşk
PSX2PSP
dostum psx oyunları için bir programa ihtiyacın yok senin tek ihtiyacın bir firmware..(3.03 oe-a yada 3.10 oe-a) psx oyunlarını psp/game klasorune atıcaksın ve oynicaksın bu kadar...
cogu zaten ındirilen sitelerde hazır klasor halinde oluyor gerek olmuyor ama tabi bazıları degil o olmayanları dediğin sekilde yapmak lazım.....!!!!
ceci, arkadaş elinde psx oyunları war dio. cdler fln war psone'nından kalma.. yani PSX2PSP ile yapıcak herşeyi ;)
çevirmek için bir programı var pspiso .com adresinde olması gerek
bu eboot ların boyutunu küçültmek mümkünmüdür? maşallah boyutları isoları solluyor
bENDE 1.5 SÜRÜM VAR oynama imkanım var mı?
costum fw yükle oynarsn 3.40 oe-a mesela
quote:
Orjinalden alıntı: tevfikilkay
bu eboot ların boyutunu küçültmek mümkünmüdür? maşallah boyutları isoları solluyor
PSX2PSP de options/common bölümünde compression Level best ise sıkıştırıbileceği kadar sıkıştırıyor. Başka türlü bilmiyorum.
selam arkadaslar bende psp mi satiyorum yaninda ise 6 orijinal oyun ve kendi orjinal kutusunda(gta liberty city stories,nfs carbon onw the city,soccer5,street riders,miami vice,g unit 50cent,)ve bir adet umd orjinal video(into the blue)..1gb sony memory stick duo,koruma kilifi ,orjinal sarji, orjinal arac sarji,cd koruma kiliflari,bigg card reader writer 55 in 1 usb 2.0,,usb baglanti kablosu,elde daha rahat oyun oynanmasi icin konsol...garantili olup sifirdan farki yok..hic bir leke darp izi veya cizik yoktur makine sadece 6 aylik...oyunlar ,film ve diger aparatlarin hepsi orjinaldir.ilgilenen arkadas bana mail atsinlar msn den gorusebiliriz ve cihazi gostere bilirim (seniseviyorum_natascha@hotmail.com)lutfen burdan bisey yazmayin sitede yeniyim mail atin yada msn.. cihazin fiyati yalnizca:650 ytl
sana ne yapacağını söliyim elindeki ps1 veya ps2 oyununu önce alcol veya nero gibi programlarla .iso veya .bin formatına dönüştüreceksin sonra bazı programlarla bu oyunları eboot yapıp game klasörüne atacaaaaaksııııınnnn
3.71 m33 de custum firmware midir?calısırmı psx oyunları?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme