Şimdi Ara

PSP şarj aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar şarj aletim bozuldu yenisini almaya kalksam bana ne kadara patlar???

• 20 Lira civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 6 Temmuz 2009; 21:14:30 >
  • tam olarak nesi var şarj aletinin benimki de bozulmuştu kendim tamir ettim. eğer imkanın varsa içini aç ve ölçü aletiyle çıkışı ölç. benimkinde sorun aptal bir diyot dan çıkmıştı neyseki sonunda buldum ve değiştirdim sorunu hallettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

tam olarak nesi var şarj aletinin benimki de bozulmuştu kendim tamir ettim. eğer imkanın varsa içini aç ve ölçü aletiyle çıkışı ölç. benimkinde sorun aptal bir diyot dan çıkmıştı neyseki sonunda buldum ve değiştirdim sorunu hallettim.

aRkdaşım eğer fırsatım olursa ss alıp koyucam.içindeki trafo yanmış :D içinden yanık kokusu geliyor.: ).zaten eblliiydi adaptor sarja takarken çok ısınıyordu. hatta plastik kabı bile eritti
  • Sarj aleti ile ugrasma bence, usb sarj & data kablosu al. 5-10 liraya mal olur. Ben de oyle kullanıyorum. Cok pratik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Sarj aleti ile ugrasma bence, usb sarj & data kablosu al. 5-10 liraya mal olur. Ben de oyle kullanıyorum. Cok pratik

evt keşke bende psp slim alsaydım.benimkisi psp fat şarj olmuyor : S
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

quote:

Sarj aleti ile ugrasma bence, usb sarj & data kablosu al. 5-10 liraya mal olur. Ben de oyle kullanıyorum. Cok pratik

Kardeşim benimki de fat, sorun yok, yanlısın war.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

quote:

Kardeşim benimki de fat, sorun yok, yanlısın war.

arkadşım kablo ile psp fat şarj olmuyor yaw..seninki slimdir.

• Ya bilmeyecek miyim slim mi fat mi kullandıgım PSP?!
  • quote:

Ya bilmeyecek miyim slim mi fat mi kullandıgım PSP?!

arkadşım kime sorarsan sor fatlerde kablodan sarj olmuyor...
  • ss at bakalım fat mi slim mi ?
  • 1004K'nın slim olma ihtimali nedir!?...

Bu arada sanırım yanlıs seylerden bahsediyoruz. Bu kadar ısrar ettiğinize göre!

Ben data kablosu değil, usb sarj kablosundan bahsediyorum
  • evet öyle psp fat usb den şarj olmuyor benim pspmde 1004K..usb data aktarımından değil usb şarjdan bahsediyoruz ban yapacacak bir şey yok arkadaşım bu her yerde böyle..
  • Kardeşim, canım arkadaşım usb-sarj kablosundan bahsediyorum!
    Data kablosundan değil! Bir ucu PSP'de sarj soketine giren diger ucu usb porta takılan kablodan.
    Sarj aletim olmadan, FAT kullanıcısı olarak aylardır nasıl oyun oynuyor olabilirim?!....
    Bu cihazın gunes enerjisiyle calısan bir modeli war da ben de farkında olmadan onu mu kullanıyorum acaba?!
    Yazılanları okuyorsunuz da anlamaya mı caba sarfetmiyorsunuz anlayamıyorum...
    "" burada kullanılmaz da daha nerede kullanılır gosterir misin?
    Sinirden klavyeyi fırlatmak uzereyim... Aynı dili kullanıp da anlaşamamak böyle bir şey olsa gerek
  • hah bende bunu merak ediodum:D şimdi o kabloları gördüm , yani psp fat tamamen kapalı da olsa demekki şarj edebileceğim:D süper hemen alıyorum makaralısından hemde:D
  • Usb kablosu ile daha geç şarj olur.Psp nin şarj aleti ile 2 saatte full a yakın şarj oluyo usb kablosunda 5 saatte oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafraline

Usb kablosu ile daha geç şarj olur.Psp nin şarj aleti ile 2 saatte full a yakın şarj oluyo usb kablosunda 5 saatte oluyo.

Çoq haklı basit bi örnek psp dakkada 5 şarj yiyo diyelim ama usbdende 4 şarj gelio anladınmı yani pspinin batarya ömrüne yazık edersin çok yawaş şarj olur yada ama sonuçta çoq sağlıklı deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafraline

Usb kablosu ile daha geç şarj olur.Psp nin şarj aleti ile 2 saatte full a yakın şarj oluyo usb kablosunda 5 saatte oluyo.

Çoq haklı basit bi örnek psp dakkada 5 şarj yiyo diyelim ama usbdende 4 şarj gelio anladınmı yani pspinin batarya ömrüne yazık edersin çok yawaş şarj olur yada ama sonuçta çoq sağlıklı deil
  • Şarj aleti alcaksan Sony al, paran yoksa Sony 'nin çakmasını al, ama kesinlikle çakmada olsa üstünde Sony yazsın, bir tane daha marka var adını bilmiyorum, psp şarj aleti ucuz diyince direk onu veriyolar, 2 tane aldım, 2'side 3'er gün dayandı, sonra bahsettiğin gibi eridi dışı bile... 25 er milyondan, toplam 50 ye mal oldu, sonra gittim 35'e şuan kullandığımı aldım. üzerinde sony yazıyor, çakmamı gerçekmi bilmiyorum ama 6 aydan fazla süredir kullanıyorum. hiç sorunu yok...

Benimkide psp 1000 fat*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.