Şimdi Ara

PSP ŞARJ ALETI KAYIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Burada konularda gezince eski Psp 2000 vardi onu buldum oyun oynamak canim çekti ama şarj aletini bulamadim. Başka bir alet gırış kismi uyan vs nasil yardimci olabilir nasil şarj ederiz? Illa satin mi alcaz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PSP Şarj Aleti Kayıp: Şarj Etmenin Diğer Yolları

Problem: PlayStation Portable (PSP) şarj aleti kayboldu ve cihazın şarj olması gerekiyor.

Çözüm: Neyse ki, PSP'nizi şarj etmek için şarj aleti olmayan birkaç yöntem mevcut.

PSP Şarj Aleti Olmadan Şarj Etme Yolları:

• USB Bağlantısı: PSP'nizi bir USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza veya diğer USB güç kaynağına bağlayarak şarj edebilirsin.
    • Evrensel Şarj Cihazı: Bir evrensel şarj cihazı, çeşitli cihazları şarj etmek için kullanılabilir. PSP'nizi bağlamak için doğru adaptörü kullandığından emin ol.
    • Güneş Enerjisi Şarj Cihazı: Taşınabilir bir güneş enerjisi şarj cihazı, sunlight kullanarak PSP'nizi şarj edebilir. Bu, açık hava etkinlikleri sırasında kullanışlıdır.
    • Araba Şarj Cihazı: Bir araba şarj cihazı, güç kaynağı olarak araç aküsünü kullanarak PSP'nizi şarj edebilir.

Not: Bu yöntemler şarj etmeyi yavaşlatabilir, bu nedenle mümkün olan en kısa sürede uygun bir PSP şarj aleti edinmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayko10 H kullanıcısına yanıt
    Usb kablo ile pc üzerinden veya başka bir adaptörle şarj edebilirsin. Girişi micro usb galiba. PS3 kol şarj aleti olur mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Usb kablo ile pc üzerinden veya başka bir adaptörle şarj edebilirsin. Girişi micro usb galiba. PS3 kol şarj aleti olur mesela.

Hocam cihaz tamamen kapali yani usb kablo ile bagladim pc ye ama hic tepki vermedi ne dosyalar acildi pc den ne de psp ye ekran geldi. Bilirsiniz usb baglayinca psp den menuden usb secince baglanti kurup islem yapiliyordu. Cihaz kapali olunca o ayar yapilmiyor

Usb bağlantılı telefon şarj kablosunu prize takıp bir de deneyin. 5-10 dk bekleyin belki şarj alır. Olmazsa pil mefta olmuştur.
  • quote:

Usb bağlantılı telefon şarj kablosunu prize takıp bir de deneyin. 5-10 dk bekleyin belki şarj alır. Olmazsa pil mefta olmuştur.

Şarj olmadı hocam usb kablo ile denedim. Şuan yani yeni şarj aleti de alsam çalişmaz mi psp şarj olmaz mi? Şarj aleti kayip olduğu için deneyip tam sonuç alamiyoruz.

%90 çalışmaz. Pili uzun süre şarj olmadığından bozulmuş olması muhtemel. Zamanında Xbox 360 için orj bataryam vardı. 1 sene kadar kullanmadım o da şarj olmadı ve kenara atmak zorunda kalmıştım. Çin sitelerinden 4-5 dolara batarya alın. Orj gibi 5-6 saat dayanmıyor ama yedek olsun diiye 2 ay kadar önce aldığım batarya 4 saate yakın süre idare ediyor.
  • quote:

%90 çalışmaz. Pili uzun süre şarj olmadığından bozulmuş olması muhtemel. Zamanında Xbox 360 için orj bataryam vardı. 1 sene kadar kullanmadım o da şarj olmadı ve kenara atmak zorunda kalmıştım. Çin sitelerinden 4-5 dolara batarya alın. Orj gibi 5-6 saat dayanmıyor ama yedek olsun diiye 2 ay kadar önce aldığım batarya 4 saate yakın süre idare ediyor.

Evet sanırım öyle olcak hocam bakinayim ben bi sitelere. Bu saatten sonra psp almak iyi mi yoksa vita mi almali?

Valla Vita hiç kullanmadım ne desem yalan olur. PSP süper bir alettir. Kendi oyunlarından ziyade emulatörle eski GBA-Snes oyunlarını oynuyorum ve oldukça da zevkli. Eski oyunları seviyorsan pspde devam et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.