Şimdi Ara

PSP Slim için Custom Firmware geliyor. Team M33 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazımın altındada dediğim gibi yalnış anlamayın ben kimseye bilmio demiyorum vede tekrar diyorum.................

vede bende bunları biliyorum gerek yoktu uğraşmana ama yardımcı olur arkadaşlara

en çok korktuğum şey yalnış anlaşılmaktır olmuş bi kere ne diyim
  • ozman bende yazayım msjıma ek yazıyorm ok

(bu dediklerimi yallnış anlamayın ben kimseyi bilmio bşi damgası vurmak istemem)
  • Tamam tartışma yaratmaya gerek yok. Ayrıca youtube'da videoları gördük , Slim'de aynı oyun 1 sn. önce açılırken , kalın kasada 1 sn. sonra açılıyor. Pek bir fark yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

ozman bende yazayım msjıma ek yazıyorm ok

(bu dediklerimi yallnış anlamayın ben kimseyi bilmio bşi damgası vurmak istemem)

iii ozmn ne diyim diyecek sözüm yok buyur devam et
  • o umd için geçerli biz iso yani mem karttan oynycamız için farketmiyor ama neyse sustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

o umd için geçerli biz iso yani mem karttan oynycamız için farketmiyor ama neyse sustum

İyi bir noktaya deyindin. RAM'in güçlülüğü Memory Stick'e etki edecekmi acaba? Yoksa yine aynı hızda loadlar mı olacak? Off bir sürü soru işareti var.

Niye susuyorsun , herkes fikirlerini paylaşıyor , susmaman daha iyi bence. Yararlı bilgiler ortaya çıkıyor.
  • işte yukarıdaki verdiğim resimde mem card hızları yani eski kasa slime gore daha hızlı bu konuda(gerci ben arkadas kadar slim ozelliklerini bilmiorum ama ) bu saatten sonra eski kasaları bi yana koyup slime yonelmek bosuna para ha fazla paranız varsa bişi diyemem ama yada baska ülkede iseniz..Burada yeni mal die abartı fiyat ile cıkacak gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 10 Eylül 2007; 23:15:53 >
  • ALLAHALLAH abi olaya bak ya bişey demediğimiz halde yene şuçlu olduk duruma bakarmısın

şimdi bir arkadaşımız tahtakalede 375 ytl ye satılıo dedi bir elektronikcide yarın veya c.tesi günü bakmaya gitcem acaba doğrumu die yalan söylemez arkadaş ama yinede gözümle görmem lzmn

neyse bilen arkadaşımız devam etsin
  • 3.60 PSP Slim m33 çıktı arkadaşlar,http://m-33.narod.ru/

ama biraz daha beklemekte fayda var
  • neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamıyorum açıkçası , eğer psp slim şimdiki pspler gibi kırılmışsa ve sorunsuz çalışıcaksa. Yeni alıcak arkadaşlara neden eski psp'leri öneriyorsunuzki. Ortada yeni özellikler eklenmiş , komple gözden geçirilmiş bir versiyonu varken tabiki eskisini önermek mantıklı değil. Tek bir durumda önerilebilir eğer psp slim'in fiyatı eskisinin 2-3 katı ise ayrı bir konu , yoksa konuşmaya , perf. testleri vermeye gerek yok. Yeni çıkanı almak en mantıklısı.
  • aerich oku bakiim ne dedim ben eski kasalarını bi kenara koyup slime yonelmenin mantıklı olmycagını söyledim

ya sony cıkar cıkmaz kırılıo cok merak ediyorm kırılmaz diye cıkardıkları yazılımların 2 günde kırlımasından sonraki yüz şekillerini
  • keh keh bence artık onlar kabullendiler herşeyi , laf olsun diye söyliyorlar şu önlemleri aldık yok bu önlemleri aldık diye. Zaten asıl darbe ps3 kırıldığında gelicek heriflere hehe. dört gözle bekliyorum kırıldığında dünya'da çıkacak yorumları
  • TV out , yuzde 19 hafiflik, yuzde 33 az yer kaplama, 32 yerine 64 (bazi yerlere gore 66) nand Flash - ki flash i hala bazi insanlar RAM olarak gorup slim in hizi manyak olacak diyenler var , alakasi yoktur - haricinde ki diger bilgiler ufurmedir arkadaslar
  • şuan slim lerde iso cso oyunlar sorunsuz oynanıyor no-umd desteği ile.

birde kalın kasalar için 3.70 firmware çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

şuan slim lerde iso cso oyunlar sorunsuz oynanıyor no-umd desteği ile.

Fakat baktınmı bilmiyorum skaty. Bu işlem için (Slim'de 3.60) bir Pandora Batarya ve Pandora Memory Stick , kalın kasa PSP (Custom Firmware olabilir.) ve PSP Slim gerekiyor. Yani şimdilik tam olarak kırılmadı gibi.

Kaynak:http://www.pspfanboy.com/2007/09/10/homebrew-on-psp-slim-via-3-60-m33-custom-firmware/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 11 Eylül 2007; 13:26:21 >

• hadi hayırlısı beyler şu anda tahtakalede bir yerde 375 ytl ye veriolar frimware fln ile 400 olor herhalde
  • quote:

3.70 orjinal firmware demek. acaba ne eklediler buna? 3,52den 3,70 e fırladıına göre birşeylerin eklenmesi lazım.
  • bu psp slimin kırılma işlemi yavaş yavaş bittiğine göre makina türkiyeye geldimi duyduğuma göre tahtakalede varmış ama ben kaçak almak istemiyorum vede 550 ytl yi gözden çıkardım bu para ile alınabilirmi alınmazsa ne yapılır yalnız garantili almak istiyorum garantili alınca istanbulda servisi varmı yada üsküdarda bunları bi açıklayabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Tamam tartışma yaratmaya gerek yok. Ayrıca youtube'da videoları gördük , Slim'de aynı oyun 1 sn. önce açılırken , kalın kasada 1 sn. sonra açılıyor. Pek bir fark yok.

iyide bunlar niye eski oyunla karşılaştırıyor ki.Yeni çıkacak oyunlarla(gow gibi) karşılaştırsınlar bide.belki yeni oyunlarda gözle görülür bir fark olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Fakat baktınmı bilmiyorum skaty. Bu işlem için (Slim'de 3.60) bir Pandora Batarya ve Pandora Memory Stick , kalın kasa PSP (Custom Firmware olabilir.) ve PSP Slim gerekiyor. Yani şimdilik tam olarak kırılmadı gibi.

Kaynak:http://www.pspfanboy.com/2007/09/10/homebrew-on-psp-slim-via-3-60-m33-custom-firmware/

evet Triple, gta lumines umd geleneğini pandora'ya bıraktılar. Ama yinede büyük gelişme, update yapar gibi m33 e geçiyor slim :D bu kadar çabuk olacağını hiç mi hiç düşünmemiştim. 2.71 lerin downgrade edilişi gibi sadece program ile versiyon işlemi yapamayacağız sanırım artık illa bi engel koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 11 Eylül 2007; 21:31:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.