Şimdi Ara

psp slim için emulatör tavsiyesi buyrun(neogeocd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eger benim gibi neo geo oyun hastası iseniz slim için cıkan en son neo geo emulatörü tam anlamıyla düzenlenmiş degil tusları degiştirdiginizde karısıyor ve save yaptıgınızda ise load felan oluyor biraz yapamamıslar anlayacagınız ama neogeo cd emulatörü var slim için onu indirin
    ncdzpsp emulatörün ismi indirin ve psp de game klasorüne atın sonra rom indirin

kurulumu ise neo geo cd oyununu indirdiginizde track1.iso olanı rardan acın içindekilerin hepsini zip yapın yani track1.zip olacak geri kalanlar zaten mp3 onlarıda mp3 klasoru olusturun ve su sekilde sıralayın emulatörün roms klasorune ornek metal slug 2 diyelim

roms----+
    metalslug2----+
    mp3
    Metal Slug 2 - Track 01.zip

emulatörün ok tusu o x degil sonrası cok kolay

bunun neo geo emulatöründen farkı cache almak zorunda olmadıgınızdan her neogeo oyununu oynatıyor mesela street hoop u ben oynayamadım
    ikincisi ise müzkler mp3 oldugundan daha kaliteli ses geliyor mp3 leri ükcültmeye calısmayın kücültürseniz hızlı calıyor bozuluyor anlayacagınız

her oyun yaklasık 70 mb civarı oluyor

bilgi amaclıdır yasak birsey varsa hemen düzeltirim lütfen uyarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 23 Ekim 2008; 0:28:34 >

• sevgili dostum bana bir yardım et sonunda kafayı yiyece bu emülatör vs oyun yükleyememekten :)
    PSP CİHAZIN GAME KLASÖRÜNÜN İÇİNE 2 ADET EMÜLATÖR KLASÖRÜNÜ KOPYALADIM.CİHAZI AÇTIĞIM DA EMÜLAMATÖR EKRANI CİHAZDA GÖRÜNÜYOR.ELİMDE ROMS'LAR VAR.MESELA METAL SLUG KLASÖRÜ.BU KLASÖRÜN İÇİNE GİRİNCE KARŞIMA ÇIKANLAR NEOCD**** VE METAL SLUG 1 YAZILI RAR GÖRÜNÜMLÜ DOSYA.BEN ŞİMDİ NE YAPMALIYIM.NEYİ NEREDE AÇIP NE ŞEKİLDE NEREYE KOPYAMALIYIM. :)) BEYNİNİ YEDİM FARKINDAYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.