Şimdi Ara

PSP Slim'in Ekranına Bastır Sonuna Kadar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Psp Slim'in ekranının tam orta yerine parmağımla hafifçe bastırdım (Niye yaptım bilmiyorum?)
    ardından ekranın hafifçe içe çöküp ardından yine "tık" diye bi sesle kendini yukarı attığını farkettim.

ekran açıkken de bi deniyim diye (manyağım ya) ekranın farklı yerlerine bastırdım. aynen şu hesap makinesi ekranlarında olan şey gibi parmağınızı bastırdığınız yer ve etrafında renkler böyle bi allak bullak falan oluyo sonra geçiyo...

ACABA BEN BU EKRANA ZARAR VERMİŞ MİYİMDİR? (lütfen cevaplarınızda "kardeşim manyak mısın, deli misin zorun ne" falan demeyin... o aşamayı geçtik zaten )

• Hayır canım sıkılınca bende yapıyorum böyle bant koparır gibi bir ses çıkıyor tiz bi ses sonra iz kalıyor renkler falan dedigin gibi allak bullak oluyor 1 dakka içinde düzeliyor. Ama ses çıkması çok ilginç ekranı yırtar gibi ciyaklıyan bi ses çıkıyor

Ben bastırmıyorum sürttürüyorum boydan boya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 23 Mart 2008; 11:15:37 >
  • Ben bastırdımda bişey olmuyor çünkü muhafaza var....
    Alırken baktım bi elledim ekrana aynen sizinki gibi oldu bende korumalık aldım..
  • çok aşırı bastırmıştım bi kere uzun bir süre iz kaldı bence sen yinede yapma
  • şişko psp taş gibi. hiçbişi olmuyo :D
  • adı üstünde silim ve zayıf bedeki fat valla öyle bişey olmadı taş bunlar taş
  • kardesim hastamısınız nesiniz niye bastırıyonuz ekrana o deyil benimde aklıma getiriyorsunuz simdi bende merak ettim nasıl bir ses cıkıyor ama yapmıycam tabi
  • aman abi, öyle çok büyük zevk veren bişi değil bu, merakınızın kurbanı olup psp nizin sağlığına zarar vermeyin
  • ekranı temzlerken banada olmuştu:)
  • Tüm LCD'lerde olur ama iş yerindeki monitürüme biri fazla baştırmış beyaz ekranda hafif bir siyahlık var şansınızı fazla zorlamayın derim.
  • Riskli birşey denememek lazım...
  • Bu tür işlemleri yaptığınız zaman psp nin ekranının kimyasallara (yani sıvı kristallere) zarar veriyorsunuz.Bu ilk seferde genelde problem yaratmaz ama devamlı yapılan işlemlerde en sonunda ekranın darbe ve basınç alan bölmesi yada ekranın tümü kullanılmaz hale gelecektir.Tavsiye etmiyorum ama tabi yinede siz bilirsiniz...
  • Sanki psp'de bütün oyunları bitirdiniz, daha da oyun çıkmıyor, yapacak birşey bulamadınız şimdiki derdiniz de bu öyle mi
  • LCD ekranların içerisindeki kimyasal maddeler Kanserojendir. Eger bu kimyasallar size bir şekilde bulaşırsa Allah göstermesin kansere yakalanma şansınız doğar..

Bir biyolog olarak tavsiyem, böyle gereksiz şeylerden kaçının..
  • PSP'de oyun kavramına yeni bir tanım getirdiniz
  • Aman arkadaşlar cidden, bu başlık insanları gaza getirmek, önce psp lerin sağlığına sonra da insanların kendi sağlığına zarar vermek maksatlı falan açılmadı....

Başlık biraz kışkırtıcı olmuş, yeni farkettim. ama lütfen (özellikle küçük arkadaşlar abilerinizin sözünü dinleyin ve böyle bu olayı ben de bi deniyim diyerek saçma hareketlere girişmeyin)

psp nize ve kendinize iyi bakın

• bnm fat psp hiç bişe olmuyo vallaama arkadaşla geziye gitcez onun slimi var denicem çok pis gaza geldim.. bari elime eldiven geçiriim kanser olmıımda
  • ya fat slim fark etmez....:D ben kaç kere yaptımn benimkine.. sinirlenip kafa atmıştım bi ara... piksellerin hepsi kaymıştı (yusuf olmuştum tabi.. allahtan düzeldi)
  • ölü piksel oluşursa tepkinizi merak ediyorum
  • fat da gerçekten zor oluyo.bir de bu yöntemi ölü pixelleri düzeltmek için yapıyolardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.