evet arkadaslar slim psp yi görunce eskisinden soguyacaksınız .gorunumu daha gusel calısması oyun yuklenmeleri ve internet hızı digerinden daha iyi ama ulkemize ne zaman giriş yapacak ve fiyatı ne kadar olacak ?? yeni psp yle ilgili baska ozellikler bilen arkadaslarımız da yorumlarını yazsın lütfen ...eski psp gibi kopya oyunları o da oynatacak mı acaba????
Zamanla Slim PSP'lerde kırılır kesin bu kaçınılmaz bir olay tabi PS3 gibi olursa iş nanay valla. Birde Slim PSP'nin TV-OUT özelliği var onuda hemen ekleyeyim. Extra olarak bilgi vermem gerekirse;
Slim PSP'nin UMD kapağı artık otomatik açılmıyor direk siz elinizle açıyorsunuz. Slim PSP'nin kaplaması PS3 ile aynı komple parlıyor araba gibi ve parmak izi olayı sakat. LAN Switch'i tepede...
İnternet hızının cihaza göre değiştiğini de ilk burada duydum... Değişen şeyler;
33% daha hafif, 19% daha ince, pil ömrü uzun, oyun yükleme süresi kısa ve kablo sayesinde BRAVIA TV'ler ile PSP'deki filmi yüksek kalite ile TV'de izleyebiliyoruz. Ayrıca sadece filmler değil, oyunları, fotoğrafları, videoları, herşeyi sadece Display tuşuna 3 saniye basılı tutarak TV'ye aktarabiliyoruz.
Yeni PSP siyah halde geliyor. Kuzey Amerika'da ise "Buz Gümüşü" adlı model de çıkacak. Entertainment Pack'te UMD oyun olarak Daxter, 1 GB MS ve UMD film olarak da Family Guy koleksiyonu gelecek. Ayrıca yeni PSP'nin Star Wars Battlefront paketi de gelecek. Beyaz PSP'nin sol arka tarafında Darth Vader'ın da resminin bulunduğu PSP'nin, yukarıda bahsedilen paketlerden farkı yok. Fiyatı da $200...
Ülkemize ne zaman giriş yapar bilemem ama firmware hacklendiği sürece bu PSP de çok kopya oyun görür...
Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın, "PSP Oyunları" bölümüne açsaydın keşke...
Bu sonynin herşeyin slimi çıkarması konusunda gerçekten korkulur.Topice girerken pspnin de incesimi olurmuş herhalde dalga geçiyorlar diye bir bakayım dedim ve girdim
TV-OUT olayı süper olacak. Amaaletin içinden wifi çıkarılmış diye duydum umarım yanlış duymuşumdur...
türkiyeye giriş tarihini bende bir arkadaşımdan öğrendim kasım başlangıcı olacakmış sallama fln deil doğru söylüyorum
gercekten de bende gorunce şaşırdım slim olayı psp de nası acaba diye ama gorunce hayran oldum .özellikler de cok gelişmiş eski psp den cok daha parlak bir ekran var. ülkeye giriş tarihini bilen yok mu??gelsin de alalımm artıııkk yalnız 200 dolardan daha pahalı olacagı kesin .eski kasa bile 200 dolardan fazla??
arkadaşlar meraklısı varsa buyursun gelsın incelemeyi yapın heryerden önce sadece bizde cihazı bügün açtım inceledim çok şık kutulu ve kibar diğerine göre dahada incelmiş ambalaş cihaz diğerinin yanında 2 milim kadar daha da ince tv çıkışı mevcut dışarı çıkan ses dahada yüksek diğer psp ye oranla hissedilir şekilde hafif olması
FEZA OYUN KONSOLLARI ONARIM VE GELİŞTİRME MERKEZİ
feza-elektronik@hotmail.com
TOMRUK SOK. ASRİ İŞ HANI NO: 208 TAHTAKALE / İST. TEL: 0 212 519 69 28 NOT:EMİNÖNÜ MEYDANINDAKİ YENİ CAMİ VE MISIR ÇARŞISININ 2 SOKAK ARKASINDA TURK TELEKOM SOKAĞINDA.
Peki sizde Slim PSP'nin fiyatı ne kadar ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme