Şimdi Ara

Psp Sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp go yu aldim ama şimdi gidip int kırdıracam

Soru 1 Eger Psp kırmak icin int bişeyler indirip yapsam Brick olma ihtamali ne kadar ? bide şansamş baglı

Soru 2 Soru 1 e verilecek cevaba göre Eger işini saglama al derseniz gidip Adana da bir yerde emin ellere werecem ama gene brick olma ihtimali warmi warsada parami geri werirlermi

Soru 3 Psp ilgili araştırmalarım 1 gün filan oldu zaten vardida go abimindi Neyse şimdi dierleri umd çalişdiriyo ama psp go da 16 gb bişi weriyorlar ona internet oyun mu yüklemek icin veriyorlar e madem oyleyse kırmaya ne gerek var ?

Soru 4 Psp Go da orginal oyun nasil yüklüyoz biz adamlara diski weriyoz onlarmi atiyor ?

Soru 5 Ben bu psp go ya flim nasil yüklücem yani flimi nasil indirecem indirdim diyelim Bu flim HD olmasını nasil ayarlicam ??

SORU 6 Psp go tv ye baglanila biliyormu aparti war ama baglamizda ps 2 gibimi oluyor ?? Yoksa daha kötümü oluyor

Soru 7 Psp go tv baglama aparti lcd ekranim yok bi programda gördüm orda masaüsdüne bagliyorlardi benim masaüstümde olurmu ?

Soru 8 Psp Go oyun oynarken filan birden giderse ve garantisi geçmisse nolur genede bakarlarmi ??

Soru 9 Psp nasil Modifiye yapilir ? Led lamba takiyorlar Ben nasil yapabilirim

Sorularim bunlar

• Yardim eden ?
  • sen niye psp aldınki ? hiç birşeyini bilmiyorsun hiçte araştırma geregi duymamısın ve o yazdıklarına bu forumda ve birazda başka yerlerden araştırsan hepsi çıkar zaten iyi araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 16 Şubat 2011; 11:51:02 >
  • Ben mi aldim abimin varmiş zaten bana verecek
  • Tmm ozaman yapcagın şey araştır psp go ya oyun nasıl yüklenir nasıl kırılır youtubeden videolara bak yani burda sormakla olmaz birde 1 soru degil baya birşey sormusun ve sorduklarında basit şeyler başına psp go tv girişi versiyonu kaçsa o sürümün hacki filan çıkar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoercu

Tmm ozaman yapcagın şey araştır psp go ya oyun nasıl yüklenir nasıl kırılır youtubeden videolara bak yani burda sormakla olmaz birde 1 soru degil baya birşey sormusun ve sorduklarında basit şeyler başına psp go tv girişi versiyonu kaçsa o sürümün hacki filan çıkar ;)

PsnTR 'ye kayıtlı iseniz ve kredi kartı bilgilerinizi veririp full oyunları satın alıp sorunsuzca oynayabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp'nin ekrani kirilmis
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.