Şimdi Ara

Psp Street (e1000) Ekran Parlaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 1 sene önce bu lanet seriden aldım. Wifi ve batarya v.s zaten çok önemsediğim şey değil ama maalesef PSP 3000 serisini görme şansım oldu, fakat o da ne PSP 3000 serisinde hem çok daha iyi kontrast ve ekran parlaklığı seviyesi var ek olarak. Açıkçadı ben Street'in tasarımını daha çok beğeniyorum ama ekran affedilir gibi değil 3000 serisi ile karşılaştırılınca.
    Sonuç olarak asla ama asla e1000 serisi almayın, onun yerine 2. el 3000 serisi alın daha mutlu olursunuz.
    3 farklı ekran parlaklığı seçeneği var ve şarja takınca 1 kademe daha artmıyor parlaklığı. Benim hatırladığım PSP 1000'de bile 4 kademeye kadar çıkarabiliyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Ben 1 sene önce bu lanet seriden aldım. Wifi ve batarya v.s zaten çok önemsediğim şey değil ama maalesef PSP 3000 serisini görme şansım oldu, fakat o da ne PSP 3000 serisinde hem çok daha iyi kontrast ve ekran parlaklığı seviyesi var ek olarak. Açıkçadı ben Street'in tasarımını daha çok beğeniyorum ama ekran affedilir gibi değil 3000 serisi ile karşılaştırılınca.
    Sonuç olarak asla ama asla e1000 serisi almayın, onun yerine 2. el 3000 serisi alın daha mutlu olursunuz.
    3 farklı ekran parlaklığı seçeneği var ve şarja takınca 1 kademe daha artmıyor parlaklığı. Benim hatırladığım PSP 1000'de bile 4 kademeye kadar çıkarabiliyorduk.

Hocam streetin tasarımı çok kaba umd için tüm arkayı açmak falan
  • sıfır alın daha da mutlu olursunuz
    psp'ler arasında en pahalı olan 3000 kasalar.. ilk araştırma yaparken bakıyordum bi psp sıfırı 200 TL öbürü 360 TL.. heralde adam kazıklıyorlar dedim arada meğer dağlar kadar fark varmış.. boşuna değilmiş ol 150 TL'lik fark

almışken iyisini alıp pişman olmamakta fayda var.. buda benden tavsiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.