Bildirim
PSP Tamiri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer avrupa yakasındaysan DOğubanka git anadoludaysan bilmiyom ama doğubankta her yerde yaparlar -
quote:
Orjinalden alıntı: cyberfrs
PSP nin ekranı kırılmıştı. Yeni ekran takım kendim problem gitti. 1 ay sonrasında
şimdi psp yi acmaya calıstıgımda power ısıgı yarım saniyeligine yanıp sonuyor.
Problem baska gibi geliyor bana. İstanbulda bu PSPyi tamir ettirebileceğim nereleri var kendi servisi dışında?
selam,
psp yi acip resimde gosterilen kisimlari iyice bantlarsan sorun cozulecektir dostum. Wi-fi kartinda kacak var sanirim. sonucu yazarsan sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 3 Ağustos 2007; 19:35:15 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
quote:
Orjinalden alıntı: cyberfrs
PSP nin ekranı kırılmıştı. Yeni ekran takım kendim problem gitti. 1 ay sonrasında
şimdi psp yi acmaya calıstıgımda power ısıgı yarım saniyeligine yanıp sonuyor.
Problem baska gibi geliyor bana. İstanbulda bu PSPyi tamir ettirebileceğim nereleri var kendi servisi dışında?
selam,
psp yi acip resimde gosterilen kisimlari iyice bantlarsan sorun cozulecektir dostum. Wi-fi kartinda kacak var sanirim. sonucu yazarsan sevinirim...
Bahsettiğin gibi bir kaçak varsa , kısa devreye yol açıyor olabilir. Normal gidecek sinyalde kesiliyor , böylece PSP açılmıyor.
Bir daha açmaya cesaretin varsa arkadaşın dediği işlemi uygula , yoksa direk bir bayiye gitmeni öneririm.
-
www.playstationtamiri.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X