Arkadaşlar, yeğenime sünnet hediyesi olarak bir psp alacağız. Yalnız psp konusuna ben biraz uzağım. Sanırım Psp go ve Psp 3000 var. Hangisini almalıyız? Ne farkları var? Beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Bu kadar da olmaz :))) Ben de tam 1 hafta önce yeğenime sünnet hediyesi olarak psp go aldım ama çocukcağız hüsrana uğradı, oyunları acoount umuz olmadığı ve site açılmadığı için yükleyemedik, yeğenim şehir dışındaydı ve ben cihazı İstanbul'dan aldım. 1 hafta sonra maalesef psp 3004 piano black aldık bugün.
Aynen ben de senin gibi ps1-2-3 ne de psp den hiç anlamam, 5-10 kez arkadaşlarla oyun oynamışlığım var o kadar.
Bana göre psp go bazı yönlerden avantajlı. içinde 16gb hafızası var, 10 oyun bedava ve güzel oyunlar. Kablosu var, internetten oyunları daha ucuza alabiliyormuşsun, 3004 ten daha yeni bir cihazmış. Galiba netten save yapabiliyormuşsun, psp 3004 te yapamıyormuşsun.
Valla yeğenime psp 3004 aldık ama benim psp go da gözüm kaldı.
Şimdi kendime istiyorum, araştırmadayım...
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Arkadaşlar, yeğenime sünnet hediyesi olarak bir psp alacağız. Yalnız psp konusuna ben biraz uzağım. Sanırım Psp go ve Psp 3000 var. Hangisini almalıyız? Ne farkları var? Beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Al bi tane 3004 PB.Kırdırırsın.Yükletirsin oyunları.Yegenin paşa paşa oynar valla :)
quote:
Orijinalden alıntı: mmcena
Al bi tane 3004 PB.Kırdırırsın.Yükletirsin oyunları.Yegenin paşa paşa oynar valla :)
bende depsp 3004 var bu yaz kırdırdım garanti devam edio... benim arkadasımda psp go var onlar kırılmıo ama PS Store dan oyunlar daha ucuza gelio ,ps network hesabı almak hiç zor deil ama parlı oyunlar indirirken dikkatli olmak lazım.