Bildirim
psp tuhaflasti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu işlerden anlamıyorsan yapmanı önermem.Elinde kalır sonra makina toplayamassın.
Saatçi olarakta bilenen ince tornavilardan alırsan açarsın. -
sadece kapagi kaldiricam ondan da bir sey olmaz herhalde yoksa millet nasil psp nin kapagini degistiriyo :))))) -
sen bilirsin.Kapagi kaldırmak başka kapak değiştirmek başka.Kim hiç psp'nin p sinden anlamadan kapak değiştirmiş göster bende biliyim ?
Kapağı kaldırınca ne yapmayı düşünüyosun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
sen bilirsin.Kapagi kaldırmak başka kapak değiştirmek başka.Kim hiç psp'nin p sinden anlamadan kapak değiştirmiş göster bende biliyim ?
Kapağı kaldırınca ne yapmayı düşünüyosun ?
kizma kardesim elektronikten az cok anliyoruz benim niyetim kapagi kaldirip komprasorle bir temizlik yapmak -
Yo kızmıyorum ince iş çünkü.Neyse.Tuşları temizlersen pamuğu biraz ıslatıp.nemli şekilde işe yarayıabilri. -
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Yo kızmıyorum ince iş çünkü.Neyse.Tuşları temizlersen pamuğu biraz ıslatıp.nemli şekilde işe yarayıabilri.
komprasorle yapmayi dusunuyorum -
arkadaşım bence hiç açma çok tehlikelidir. Öyle PC gibi kolay değil çok zordur psp tamir etmek bu işleri bilmen gerek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X