Şimdi Ara

psp tuhaflasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun tam olarak analogdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum gta oynuyorum adam kendi kendine surekli assagi dogru yuruyo sanki ben analogu assagi indiriyormusum gibi

bu sorunu nasil halledebilirim ? birde psp yi acamiyorum nasil bir tornavida bulmam lazim biliyormusunuz ?

• Bu işlerden anlamıyorsan yapmanı önermem.Elinde kalır sonra makina toplayamassın.
    Saatçi olarakta bilenen ince tornavilardan alırsan açarsın.
  • sadece kapagi kaldiricam ondan da bir sey olmaz herhalde yoksa millet nasil psp nin kapagini degistiriyo :)))))
  • sen bilirsin.Kapagi kaldırmak başka kapak değiştirmek başka.Kim hiç psp'nin p sinden anlamadan kapak değiştirmiş göster bende biliyim ?

Kapağı kaldırınca ne yapmayı düşünüyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

sen bilirsin.Kapagi kaldırmak başka kapak değiştirmek başka.Kim hiç psp'nin p sinden anlamadan kapak değiştirmiş göster bende biliyim ?

Kapağı kaldırınca ne yapmayı düşünüyosun ?

kizma kardesim elektronikten az cok anliyoruz benim niyetim kapagi kaldirip komprasorle bir temizlik yapmak
  • Yo kızmıyorum ince iş çünkü.Neyse.Tuşları temizlersen pamuğu biraz ıslatıp.nemli şekilde işe yarayıabilri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Yo kızmıyorum ince iş çünkü.Neyse.Tuşları temizlersen pamuğu biraz ıslatıp.nemli şekilde işe yarayıabilri.

komprasorle yapmayi dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Psp ve Emulatorler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bence hiç açma çok tehlikelidir. Öyle PC gibi kolay değil çok zordur psp tamir etmek bu işleri bilmen gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.