Şimdi Ara

PSP TUŞ TAKIMI IŞIKLARI YANIYORMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PSP NİN TUŞLARINDA GECE KARANLIK İÇİN YANMASI İÇİN BİR AYAR V.S. VARMI YOKSA TUŞLARININ IŞIKLARI YANMIYORMU KARANLIKTA HİÇ TUŞLAR GÖRÜNMÜYOR?

• yanmaz ışık falan sadece sağdaki yeşil ışık yansır o da sadece üçgen vb tuşlara yansır,eğer anlarsan aletin içinden vb aç yada birine açtır bilen birine bi led takarsın sorun çözülür youtube de falan bir sürü öle modifiye videosu var
  • valla benim bildiğim tuş takımında ışık falan yok ama fosforlu sticker ile bu sorun çözülebilir
  • bence tuşların görünmesine gerek yok ayar tuşlarından bahsetmiyorum tabiki.arkadaş eminim diğer tuşlardan bahsetmiştir.yoksa kim ps2 oynarken pad'in tuşlarına bakar.aslında home vol select start ışık tuşları için olsa güzel olurdu
  • Zaten çoğu kişi tuşların yerini ezberlediği için pek sorun olmuyor.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Zaten çoğu kişi tuşların yerini ezberlediği için pek sorun olmuyor.

(:

Ps2 oynamıslıgı olanlar tuslara cok cabuk alısıyor ben yatagın ıcınde bıle oynuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

Orjinalden alıntı: head

Zaten çoğu kişi tuşların yerini ezberlediği için pek sorun olmuyor.

(:

Ps2 oynamıslıgı olanlar tuslara cok cabuk alısıyor ben yatagın ıcınde bıle oynuyorum.

aynen 4 yıl ps2 oynadıktan sonra ellerim otomatik gidiyor tuşlara ancak PSPyi kullanmaya başladığım ilk 2 ay ses açma ve azaltma tuşunda problem yaşamıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.