arkadaşlar psp'yi tv'ye baağlamak için bir 5 uçlu kablo, birde 3 uçlu kablo var. ben bu kablolardan 5 uçluyu alsam zaten lcd tv'de mommenent girişinden kullanırım. ama tüplü tv de sarı,kırmızzı,beyaz girişlere takıp kullanabilirmiyim. bu 5 uçlu kablonun 3 ucunu tüplü tv ye takıp görüntü alabilirmiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: birol özsoy
arkadaşlar psp'yi tv'ye baağlamak için bir 5 uçlu kablo, birde 3 uçlu kablo var. ben bu kablolardan 5 uçluyu alsam zaten lcd tv'de mommenent girişinden kullanırım. ama tüplü tv de sarı,kırmızzı,beyaz girişlere takıp kullanabilirmiyim. bu 5 uçlu kablonun 3 ucunu tüplü tv ye takıp görüntü alabilirmiyim.
alırsın.çünkü zaten tüpkü tvlerde 3 giriş var kendimden biliyorum psp veya ps3 ü tüplü tvmde oynuyorum lcd de oynatmıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: onepiece123
quote:
alırsın.çünkü zaten tüpkü tvlerde 3 giriş var kendimden biliyorum psp veya ps3 ü tüplü tvmde oynuyorum lcd de oynatmıyorlar
konu hakkında bilgin yok ise yorum yapma. sorumu anlamamışsın. ve ps3 3 uçlu kalo ile de 5 uçlu kablo ile de lcd tv de çalışır. şimdi öğrendin git ps3 ünü lcd tv'ye tak.
alttaki linkteki kabloyu zaten compenent girişi olan bir lcd tv de kullanır görüntüyü aalırım.
ama commenent girişi olmayan bir tüplü tv de bu kablonun sadece 3 kışışını takıp gene görüntü alabilirmiyim.
konu hakkında bilgin yok ise yorum yapma. sorumu anlamamışsın. ve ps3 3 uçlu kalo ile de 5 uçlu kablo ile de lcd tv de çalışır. şimdi öğrendin git ps3 ünü lcd tv'ye tak.
ps3 ümün lcd de çalıştığını biliyorum öyle bilmiş gibi konuşma.teknoloji bilgim sende iyi olduğunu biliyorum.benden daha çok bilgili olsaydın bu soruyu sormazdın.ayrıca sen benim dediğimi anlamadın.ps3 ümü lcd de oynuyorum fakat oynatmıyorlar dedim.sorunun cevabı ise:görüntü alırsın.atarlı genç seni
quote:
alttaki linkteki kabloyu zaten compenent girişi olan bir lcd tv de kullanır görüntüyü aalırım.
ama commenent girişi olmayan bir tüplü tv de bu kablonun sadece 3 kışışını takıp gene görüntü alabilirmiyim.
dikkat ettiysen eğer orda 2 tane kırmısı var bunlardan birisini takarsın.diğerini takmazsın.beyazı takmana gerek yok.yani sadece mavi,yeşil ve kırmızılardan bi tane takmanız yeterli.
quote:
ps3 ü tüplü tvmde oynuyorum lcd de oynatmıyorlar
e kardeşim bu yazı da ne yazdığın açık
LCD DE OYNATMIYORLAR.ASIL KENDİ YAZDIĞINA BAK.
bana bir komponent kablo link atanın elinden öperim şifa dileerim
quote:
Orijinalden alıntı: orhunkandemir
bana bir komponent kablo link atanın elinden öperim şifa dileerim