ultimate alliance 2 rock band unplugged istanbul içi aranıyor kimde varsa takas yapmak istiyorum
İzmirdeym elimde cod roads to victory var gta nba pes gow gbi oyunlar arıyorum duruma gore nakit eklerm
ankaradan kutsuz prınce of persia forgotten sands takas için pm
konuyu güncel tutalım
izmir cod road to victory.takas için pm ...
full kutulu dante s ınferno ankaradan takas için pm
arkadaşlar,gta,tomb rider vs. oyunlar arıyorum. bende fazla oyun yok
konuyu hortlamak gibi olmasın ama umd oyun satan olursa 10 20 tl arası mesaj atsın hee bu arada İstanbul'da oturuyorum
bende disney - pırates of the caribbean at world end . grand turismo . assasins creed bloodlines . nba live 08 .tekken dar res. , warhammer 40.000 squad command . tiger wood pga tour 10 . god of war chains of olympos var
İstediklerim
Lord of The rings Harry potter order of phoneix 300 spartalı Ghos rider Eragon
BURSA / YILDIRIM
Fatih veya Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan biriyle tekken 5 UMD'mi takas etmek istiyorum...Benle takas edebileceğiniz UMD oyun yada oyunlarınızı söyleyin.PM atıp en erken salı günü takas ederiz.
UP
UP!!Fatih,Beyazıt,Gaziosmanpaşa civarında bulunan biriyle Tekken 5 Dark Resurrection UMD'mi ELDEN takas etmek istiyorum...Benle takas edebileceğiniz UMD oyun yada oyunlarınızı söyleyin.PM atın,en erken bu pazartesi günü takas ederiz.
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis97v
konuyu hortlamak gibi olmasın ama umd oyun satan olursa 10 20 tl arası mesaj atsın hee bu arada İstanbul'da oturuyorum
PES 2012 var orjinal psp umd D&R'dan alınma. kutulu kitapçıklı eksiksiz duruyor. 45 TL'ye satılık yada takas isterseniz önerilerinizi değerlendirebilirim.
ARKDAŞKAR YENİ PSP E1004 ALDIM ALIR ALMAZ SORUNLARIM BAŞLADIM..ALETİ ALDIĞIM GÜN GOD OF WAR OYUNUNUDA ALMIŞTIM AMA KARDEŞİM CD Yİ AÇIP UDM NİN CD KASAINIDA ÇIKARMIŞ PC GİBİ DÜŞÜNEREK..ŞİMDİ YENİ Bİ KASA BULABİLİRMİYİM YOKSA GİTTİMİ OYUN.YURT DIŞINDA REPLACEMENT CASES DİYE BULUNUYOR AMA TR DE NERLERDE BULABİLİRİM.....BİRDE VERSİON 6.60 LA GELDİ CİHAZ NASIL KIRABİLİRİM...
ACİLEN PES 2012 ELİME GEÇMESİ GEREKİYOR.TAKASTA PES 2012 YE KARŞI ÜÇ OYUN TAKASTIR. PES 2012 ORJİNAL OLMALIDIR. ÜÇ OYUNUM ORJİNAL, BİRİ KUTULU VE KİTAPÇIKLIDIR.EĞER PES 2012 TAKAS ETME DURUMU OLAN PM ATSIN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme