Şimdi Ara

PSP UMD Oyun Takas Alanı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
24.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    rock band unplugged
    istanbul içi aranıyor kimde varsa takas yapmak istiyorum
  • İzmirdeym elimde cod roads to victory var gta nba pes gow gbi oyunlar arıyorum duruma gore nakit eklerm
  • ankaradan kutsuz prınce of persia forgotten sands takas için pm
  • konuyu güncel tutalım
  • izmir cod road to victory.takas için pm ...
  • full kutulu dante s ınferno ankaradan takas için pm
  • arkadaşlar,gta,tomb rider vs. oyunlar arıyorum. bende fazla oyun yok
  • konuyu hortlamak gibi olmasın ama umd oyun satan olursa 10 20 tl arası mesaj atsın hee bu arada İstanbul'da oturuyorum
  • bende disney - pırates of the caribbean at world end . grand turismo . assasins creed bloodlines . nba live 08 .tekken dar res. , warhammer 40.000 squad command . tiger wood pga tour 10 . god of war chains of olympos var

İstediklerim

Lord of The rings
    Harry potter order of phoneix
    300 spartalı
    Ghos rider
    Eragon

BURSA / YILDIRIM
  • Fatih veya Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan biriyle tekken 5 UMD'mi takas etmek istiyorum...Benle takas edebileceğiniz UMD oyun yada oyunlarınızı söyleyin.PM atıp en erken salı günü takas ederiz.
  • UP
  • UP!!Fatih,Beyazıt,Gaziosmanpaşa civarında bulunan biriyle Tekken 5 Dark Resurrection UMD'mi ELDEN takas etmek istiyorum...Benle takas edebileceğiniz UMD oyun yada oyunlarınızı söyleyin.PM atın,en erken bu pazartesi günü takas ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis97v

konuyu hortlamak gibi olmasın ama umd oyun satan olursa 10 20 tl arası mesaj atsın hee bu arada İstanbul'da oturuyorum

ben satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_55681876/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55681876
  • Fifa 12 özel mesajdan mail atabilirsin...
  • PES 2012 var orjinal psp umd D&R'dan alınma. kutulu kitapçıklı eksiksiz duruyor. 45 TL'ye satılık yada takas isterseniz önerilerinizi değerlendirebilirim.
  • ARKDAŞKAR YENİ PSP E1004 ALDIM ALIR ALMAZ SORUNLARIM BAŞLADIM..ALETİ ALDIĞIM GÜN GOD OF WAR OYUNUNUDA ALMIŞTIM AMA KARDEŞİM CD Yİ AÇIP UDM NİN CD KASAINIDA ÇIKARMIŞ PC GİBİ DÜŞÜNEREK..ŞİMDİ YENİ Bİ KASA BULABİLİRMİYİM YOKSA GİTTİMİ OYUN.YURT DIŞINDA REPLACEMENT CASES DİYE BULUNUYOR AMA TR DE NERLERDE BULABİLİRİM.....BİRDE VERSİON 6.60 LA GELDİ CİHAZ NASIL KIRABİLİRİM...
  • ACİLEN PES 2012 ELİME GEÇMESİ GEREKİYOR.TAKASTA PES 2012 YE KARŞI ÜÇ OYUN TAKASTIR. PES 2012 ORJİNAL OLMALIDIR. ÜÇ OYUNUM ORJİNAL, BİRİ KUTULU VE KİTAPÇIKLIDIR.EĞER PES 2012 TAKAS ETME DURUMU OLAN PM ATSIN
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.