Şimdi Ara

PSP V2.71 YARDIMMMM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün kendime bir psp value pack aldım versiyonu 2.50 idi ve ben 2.71 yaptım.Ben şimdi bu makineyi v1.50 yaparsam avantajlarım ve dezavantajlarım ne olacak.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Bir de makineye kurmam gerken proglar nedir onları da söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden çook teşekkür ederim.

• arkadaşım 1.50 falan yapma 2.71SE-C firmwire ı kur hem güzel özellikleri (web browser, arka plan resmi ekleme vs.) olsun hem sorunsuz .iso oyunlarını çalıştır.
  • çok teşekkür ederim peki linki biliyorsanız bana atabilirmisiniz lütfen
  • Bendede 2.71 versıyonlu makıne var.Sımdı bız 1.5 a downgrade etmeden ıso oyunları calıstırabılırmıyız?
  • arkadaslar önce 1.50 ye downgrade sonra da tercihen 3.02 oe ye yükseltmeniz önerilir. gerekli açıklamalar psp ile ilgili sitelerde bolca mevcut. iso oyunlar 1.50 versiyonda devhook diye bir programla ugrasarak ve ya 3.02 oe versiyonda menuden direk çalısır (ugraşmadan)...
  • wishmuster'a bi sorum olucak cevaplarsan sevinirim..herhangi bilen birisi de cevap yazabilir hayır demem. 2.50 pspyi nerden buldun hala satılıyo mu bu eski versiyonlar piyasada?? garantili mi peki??
  • arkadaslar illa sifir alicam diye kasmayin. piyasada ikinci el GERCEKTEN temiz psp'ler var herseye uyumlu (iso,homebrew..). hemde yari fiyatina bile degil.

yani ikinci el sizi korkutmasin. ama alirken psp'den iyi anlayan biri mutlaka yaninizda olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yinede 1. elde ısrarcıyım ve garantili olsun istiyorm bu yüzden eski versiyon pspden 1.el ve garantili bulan bi arkadaş varsa lütfen bi yardım etsin... nerden aldığını söylesin.. özellikle wishmuster foruma girince bi cevap ver lütfen..
  • lütfen bi cevap artıkk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.