Şimdi Ara

PSP V5.50 UPGRADE OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    upgrade olmuyor 5.50 kırılmış versiyon
    upgrade için system update olmuyor pcden de yazılımı atınca bversiyonunuz 9.90 güncellemeye ihtiyaç yok diyor
    PSN hesabıma girmiyor playstation network menüsü altındaki hiçbir yere erişemiyorum.
    yanımda olan wifi ağını bir görüyor bir görmüyor baya sorunlu bir CFW anlayacağınız.
    cihazı 6.61 e yükseltmek istiyorum ve ne direkt cihazdan nede pcden güncelleme yapamıyorum bu cihazın nasıl kırığını geri döndürebilirim.
    YARDIMCI OLUN sistem ayarlarını sıfırlada yaptım recovery menüden de formatladım olmadı gene aynı durumda.
    elimde pandora bataryada var. ama oda flashlayamıyor bilen varsa onun kullanımınıda bana gösterebilirmi?
    ACİLLL YARDIMMM EDİNNNNNNNNN

• Yardimmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka sen bu kafayla cihazı bozarsın bende söylemesi.. :)

sen anladığım kadarıyla cfw (costum firmware) kullanıyorsun. cihazda firmware kısmında ne yazıyor?

sen cfw den ofw ye update etmek istiyorsun... böyle bişi imkansız hatta böyle uptade etmeye çalışırsan makine brick olur yani ( kullanılmaz hale gelir) sen en iyisi bunu iyi bilen bir arkadaşından yardım iste veya mcpsp.com sitesine git bu sitede sana yardım ederler içinde tutorial kısmıda var. ama önce ofw cwf nedir iyice bir oku hemen ilk buldugun sayfaya atlama makineyi bozarsın.

ha bide bişi daha var uptade cfw uptade filan yapacaksan orjinal saglam bir kart al ve bu kaet üstünden ne yapacaksan yap çünkü çakma kartlarda bazen okuma sorunları olabiliyor. update esnasında da olursa makine gider benden söylemesi. firmware kısmında ne yazıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

kanka sen bu kafayla cihazı bozarsın bende söylemesi.. :)

sen anladığım kadarıyla cfw (costum firmware) kullanıyorsun. cihazda firmware kısmında ne yazıyor?

sen cfw den ofw ye update etmek istiyorsun... böyle bişi imkansız hatta böyle uptade etmeye çalışırsan makine brick olur yani ( kullanılmaz hale gelir) sen en iyisi bunu iyi bilen bir arkadaşından yardım iste veya mcpsp.com sitesine git bu sitede sana yardım ederler içinde tutorial kısmıda var. ama önce ofw cwf nedir iyice bir oku hemen ilk buldugun sayfaya atlama makineyi bozarsın.

ha bide bişi daha var uptade cfw uptade filan yapacaksan orjinal saglam bir kart al ve bu kaet üstünden ne yapacaksan yap çünkü çakma kartlarda bazen okuma sorunları olabiliyor. update esnasında da olursa makine gider benden söylemesi. firmware kısmında ne yazıyor ?

eyw kardeşim hallettim soruynu saolasın versiyonunu 6.61 yaptım kendi mantığım gene problemi çözdüm varolasın:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.