Şimdi Ara

psp video converter tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben pspde film,anime tarzı şeyleri sürekli izlerim fakat bildiğimiz gibi psp sadece mp4 formatını kullanıyor,converter yapıp hemen atmak istiyorum genelde altyazı oluyor zaten gömme filn lazım değil yani ama hızlı bir şekilde convert etmesini istiyorum sırf hızlı diye bilmiyorum kaç kişi biliyor bluefox psp video converter kullanıyorum fakat oda 10-15dk çeviriyor real time ayarı ile diğer ayarları çok düşük oluyor zaten, ses sonra geliyor fln yani diyeceğim en seri biçimde görüntü ayarı düşük olabilir fakat çokda kötü olmasın önerebileceğiniz converter programı var mı varsa ayarlarını anlatırsanız kısa bir biçimde memnun olurum yardım eden herkese tşkrler

• total video converter kullan filmi süreklediktne sonra ord apsp resmini görürsün zaten ona tıkla kaliteyi hisht yap ve advantec tan çözünürlük kısmından custom diyip : 480x272 yaparsan sağında solunda siyah çizgi görmezsin tam erkan izlersin filmini ses kayması felanda olmaz.ama convert süreci 15 dk felan olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.