Şimdi Ara

Psp video yüklemesi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kırılmamış psp3004 (ole diolar)'u olan bir arkadaşım video yuklemede sorun yaşıyormuş.
    forumda okuduğum bilgiler pek yardımcı olmadı alternatif onerilerde bulunabilecek var mı?
    Filmler, Movies yada MP_ROOT gibi klasorler yok.
    UCES01401DATA00
    UCES01401Profile00 şeklinde iki klasorden başka bir şey gozukmuyormuş.
    benzer sorun yaşayanlar yada sorunun cozumunu bilenlerden yardımlarını bekliorum

• Setting'sten System Settings yapın.oradanda format memory stick yaparsanız dosyalar oluşur.Öyle deneyin.
  • Teşekkürler, işe yaradı verdiğiniz tavsiye, artık dosyalar varmış :)
  • "forumda bıraz arastırma yapabılırsen hocam bu konu hakkında bılgı verılmıstı. psp klasorunun ıcerısnde vıdeo dıye bır dosya olmaz onun yerıne "MP_ROOT" klasörünün içindeki "100MNV01" isimli klsörün içine atmamız gerekir...

Video dosyalrımızın adı, M4V10001.mp4, M4V10002.mp4, M4V10003.mp4 vs... şeklinde sıralanmalı...Son rakam sayma sayısına göre dizilmek zorunda değil, istediğimiz rakamlar olabilir... örneğin; M4V10072.mp4, M4V10097.mp4 vs.. gibi...
    HAYIRLI FİLİMLER "

Forumdan birinin iletisinden alıntıdır (başka başlıktan alıntılama nasıl yapilıyor bilemiyorum)
    Burda anlatılana gore uyguladık fakat video not supported diyor.
    forumda geçen diğer onerileride denedik fakat olmadı, en çok aşamayı bu alıntıdaki yöntemle kaydettik.
    Not supported sorunu yaşayan biri daha var sanrım, hatta belkide onlarca kişiyiz kim bilir. Lütfen biri bize yardım etsin ? :S

• Dün gece anlattım burda mesajı gönder yaptım ama donanımhaber hata verdi site gitmişti msj gelmemiş :)

En son yazdıgın mesajla hiç alakası yok senin yapcagın şey PSPVC denilen psp için dönüştürücü programı indirip çevirmen google yazınca site çıkar ve benim şuana kadar çevirdigim .avi .mkv uzantılı videoları çok güzel çeviriyor ama mp4 dü çevirmedi.Programı açıp videoyu tanıttıktan sonra programa start dediginde çevirmeye başlar ve çevirdikten sonra sana 2 dosya verir.

1-Video dosyası
    2-Resim dosyası

bu 2 dosyayı psp yi bilgisayara bağladıgın zaman psp ana dizisinde VIDEO diye bir klosör vardır eğer yoksa The maXz! arkadaşımızın dedigi gibi yapman yeterli sonra dosyalar yerine gelir zaten ve ondan sonra 2 dosyayı VIDEO dosyasına attıktan sonra rahatlıkla filmini izleyebilirsin :) Ve bunuda yapamazsan artık güzel bir resimli anlatım yaparız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 23 Şubat 2011; 13:28:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUMA VİDEO YÜKLEME
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.