Şimdi Ara

psp vita mı ps3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hayatımda hiç oyun konsolum olmadı yani hep pc de oyun oynadım iyi bir pcm var birirmediğim oyun yok ve hepsi birbirinden iğrenç artık hiç oyun yapmıyorlar millette saf olduğu için gidip extreme sistemlere para yatırıyo siz hangisini önerirsiniz aynı fiyat olacakmış galiba 4 5 ay sonra çıkacakmış 700 800tl den

• tv'niz müsaitse ben olsam ps3 alırdım
  • Evde oynayacaksanız ps3 , dışarıda oynayacaksanız vita.
  • pc iyi ise birkaç oyun için ps3 e gerek yok o kolla oynamak için alacaksan xbox360 kolu pcye takılabiliyor bence vita al vita çok güçlü makine olacak oynanabilirliğide çok rahat ve farklı vita ps2 oyunlarını kaldırır ds emulatorude olur yani vita dışında iki konsolun daha varmış gibi olursun
  • Emulatorde ds te oynayacağın gibi keyif bekleme oyunlar konsolunda oynanir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

Emulatorde ds te oynayacağın gibi keyif bekleme oyunlar konsolunda oynanir

bence vitada ds oynanır ekran psp ye göre baya yüksek ekran 2 ye bölünür ve bence grafiğide iyi ds ten daha iyi ds oynanır
  • Tam tersi ekran boyutu ve grafiği ds e gore ayarlanir
    Ve emulator korsana giriyor önermem
    Ds oyunu ds te oynanır psp oyunu psp de
  • vita al ps3 ün vakti geçiyor elinde şişer. al vitayı yorganın altında ps3 keyfi yaşa.
  • Hem ds oyunu oynayacaksan ds al
    Pspimde doğru dürüst oynanmiyodu
    Ds aldım asil o zaman zevk verdi
    Eğer ps3le ps vitanin arasında baya fark var aynı grafiklerde oynayamazsin
    El konsolu ariyosan vita ev konsolu ariyosan ps3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 4 Eylül 2011; 21:23:14 >
  • PS Vita
  • Evde oynayacaksan ps3, dışarıdaysan çoğunlukla ps vita.

Lütfen, gelin konuya. Hep reklamını yapıyormuş gibi olmayayım ama ps vita ilgili her türlü görüş tartışma... Şu sıralar 3ds ile vita tartışılıyor. Konu çok sıcak değil ama, lütfen gelin bakın, tartışmaya katılın:

http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_42//tm.htm#52368708
  • Vita al derim, taşınabilir olması büyük avantaj bence.
  • Vita tvye bağlanıyormuş sanırım ben olsam vita alırdım hem vitaya da artık bol bol oyunlar çıkar evdeyken tvye bağlarsın oynarsın dışarıda da istediğin heryerde
  • Ps3 aldım arkadaşlar çoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

arkadaşlar hayatımda hiç oyun konsolum olmadı yani hep pc de oyun oynadım iyi bir pcm var birirmediğim oyun yok ve hepsi birbirinden iğrenç artık hiç oyun yapmıyorlar millette saf olduğu için gidip extreme sistemlere para yatırıyo siz hangisini önerirsiniz aynı fiyat olacakmış galiba 4 5 ay sonra çıkacakmış 700 800tl den

Bende i phone 4 s ve lenovo y 580 var yani ikiside sağlam artı olarak alacağım god of war infamous uncharted bunlar için kısaca Ps 3 mu alsam psp vitami alsam karar veremedim cok dusunceliyim bu konuda siz karar verdinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vita şu anda kırılamıyor ve orjinal oyunları ve diğer aksesuarları pahalı.Ps3 için mutlaka tv gerekir öyle tüplü tvlerden değil yüksek çözünürlüklü ve kaliteli tvlerden.

Buna göre karar sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.