Şimdi Ara

psp wii xbox klasik ps2 satilmaz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzelmiş buralar... Çıkarttım ps2yi çipli ilk sürüm kalın kasa makinemi

20-30 oyunda var her telden almışız zamanında-Snowboarddan,motor yarışına,f1 den,fifa pes nba'e hepsi var :)

ilk ps2 ile " Getaway" diye bir oyun vermişlerdi birebir londra haritasını oyuna entegre edip kutunun içinde oyun haritası vardı :) ozamanlar muazzamdı şimdide öyle geliyor 90ların başında doğarak en azından bu son keyifli makineleri " yerinde oynayıp kaçırmamış olduğum için şanslıyım...
  • Su an tamamen retro konsollarin icindeyim buldugum ucuz klon bir ds r4 kartini tum internetten kernelleri indirip denedim calismadi tam birakmisken bir yere yillar once kaydettigim kernel geldi aklima nette kimse calistiramadigini yazmis bu eski kayittaki ise yaradi ve calisti..bir ds e eklerim artik..30 program denemesinden sonra bir ds daha senlendi..cihazlariniza iyi bakin ileride cok arayacaksiniz.
    Hemen nanostray i actim ilk muzigi ginleyin cok iyidir..game over muzigini aradim ama youtube ta yoktu yerine baska yuklenmisti..nintendo ds lite o kadar basit ve o kadar iyi bir konsol ki bu kadar cok satilmasi sans degil.

Muzigi buradan dinleyin bir turlu yuklenmedi..nintendo ds nanostray mitsurin jungle

Cok iyi bir sound.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Mart 2019; 23:16:7 >

• Bende Wii var ama oyunları çok sıkıcı PS2'ye geçicem
  • evet burada baska bir konu var....sıkıcı.

sıkıcı neye gore cihazı kullandıgnız ve cihazı gercekten tanıyıp tanımadıgınızla ilgilidir...bir cok insan bu konsolları sıkıcı buluyor olabilir bu sebeple satıyorlar zaten kullanamadıklari için

nintendo wii bir çöptür..onu kullanmayi bilmezseniz vitrinde oyle bos bos durur..millet diyecek şimdi ooooo hani satılmazdı guzeldi...kullanabilen için guzel...wii ye binlerce wii gamecube n64 mega drive nes snes oyunu doldurunca öyle olmuyor..ha sıkılırsınız ama her aliskanlik gibi yarin yine isteyeceksiniz birakin kenarda dursun...
    cipli bir gamecube wii den pahalidir ama wii nin yapabildiklerini yapamaz wii zaten ayni zamanda bir gamecube tur...arada bir mario galaxy bir mario sunshine bir mario world cevirsek ayni cihazda fena olmaz herhalde...ustelik ucuz...mario odyssey oyununun 5 te 1 fiyatina ne varsa oyna..ben pek oynamiyorum aslinda ama nostaljisi yetiyor tipki bir zaman makinasi gibi tek tusla cocukluguna yolculuk.

biraz da yeni seyler yazalim..

xbox un ps5 ile ayni nesil i olusturacak yeni konsolu nun hazirliklari suruyor..internet ustunden soy sogana cevir amacinda google stadia anlayisindaki yeni konsol neslinde cihazin custom adi scarlett projesi olarak kabullenilmis gorunuyor sonucta bu adin xbox .....nokta nokta olacagi kesin..ruzgar gibi gecti filmindeki bayan in adini kullanalim hiz imasi anlayisi olur mantigindaki bu gecici ad. az nanometreli bol ram li cok cekirdekli para yutma makinanizin bir iki seneye raflarda olacagini anlatiyor ancak alanlar yine kullanamayip ondan cabuk mu sıkılır bilinmez...oyun baska simulasyon baskadir teknoloji gelistikce grafikler simulasyona donuyor oyun oynama anlayisindan uzaklasiliyor. paralari hazirlayin tabii retrocu degilseniz.....xbox.tr resmi sitesi cihazin 2020 sonunda cikacagini yaziyor.buna gore onumuzdeki E3 2020 fuarinda camdan bir kutu arkasinda microsoft un yeni xbox u nun neye benzedigini kesin olarak goreceksiniz.ve bazi oyunlarini da.

Xbox.com
    Project Scarlett | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/project-scarlett

Game Clips And Tipsyoutube
    Halo Infinite Xbox Scarlett Trailer - E3 2019 - Discover Hope
    https://www.youtube.com/watch?v=B1EUNegbdy0&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Kasım 2019; 19:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde 5 adet ps2 fakat özel sürümleri 25. Milyona özel gibi son günlerde ps2ye çok sardım yani yıllar ne çabuk geçiyor sanki film gibi daha dün çıkmasını beklerdik şimdi kendimizi iğrenç teknoloji yarışında bulduk grafiğin herşey olduğunu düşünen kişiler olduk bu iş kötüye gidiyor her neyse ps2 şuan bile çok tatmin edici component kablo ilede çok iyi görüntü elde ediliyor muhteşem oyunları var ne bileyim her eve lazım yaşatmak istiyorum bu konsolu onlineyı aktif etmek gibi ne bileyim insanları ps2 teşvik etmek gibi ama başarısız olacağımı biliyorum gelelim Wii ye wii shop channel kapatılınca çok üzüldüm ne bileyim o eski kanallları herkesin oy verdiği o kanal gibi wii de öldü aslında çok muhteşem konsollar bunlar elimde hepsinden 3-4 tane var evet biraz abartıyor olabilirim:) ama çok seviyorum bu konsolları keşke o günlere dönsek aslında anlatacağım çok şey var ama yoruldum:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu konsollari kiymetli yapan zaten hatiralari..kimileri icin hic bir ise yaramazlar kimileri icin hurdadirlar bizler icinse varliklari bile yeter binlerce cesit oyun sec begen oyna..su anda bile insanlarin cogu hala metroda otobuste renkli balon patlatiyorlar..oyunlar aslinda hictir anliktir saglik gidince hic bir degerleri kalmiyor ancak nefes aldigimiz surece hatiralarimizda maalesef cok yerleri var tabii biz omru boyunca onlarin icinde olanlar icin..kader bu ki her an onlarla gecmis burnumuz akinca bile unutuluyorlar ama iyilesince anlamlari yine oluyor.yani onlar yasamin icinde degerliler..orta okul caglari ilk okul caglari bir dugme uzakta hatiralar o kutunun icinde...omur yettikce..aslinda dunyada bu kadar dert varken tek derdimiz buysa sansliyiz demektir..kimi sarki soyleyince mutlu olur kimi duran toplara vurunca bizde bunlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.