Şimdi Ara

Psp wireless hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer işimi görürse almak istiyorum özellikle psp film müzik oyun için mantıklı geldi bana fakat şu internet konusunda zayıflıkları var yanılmıyorsam?
    wireless ı olan herhangi biryerde psp ile rahatlıkla internete girip gezinebilirmiyim veya msn kullanabilirmiyim??

• Forumda arama yapsaydın rahatlıkla sonuca ulaşırdın ama kıyak yapayım hadi sana.

Psp nin kablosuz ağının faydası internetten ziyade online oyunda ve psn de görürsün. İnternette sörf yapmak işkence. Hiç heveslenme. Ama acil durumlarda işe yarıyor. Msn i denemedim hiç psp de dolayısıyla yorum yapamıyorum.
  • ben evden evdeki wifi ağından bağlanmıştım bir kaç sefer gayette güzeldi ama modeme uzaklaştıkça nasıl olur bilemem
  • msn idare eder..
  • Ben psp'nin internet özelliğini çok sık kullanıyorum.
    Eğer evindeysen ve başka bir pc'den download yapılmıyorsa gerçekten hızlı bi şekilde kullanabilirsn interneti.
    Oyunlardada şahsen fifa09 online filan gerçekten fazla lag , loss sorunu olmadan oynıyabiliyorsun.
    Yine ben vapur'da wireless olan veya wifi connect olan yerlerde yine tatmin eden bi hızlı kullanıyorum yani.
    Zaten diğer özellikleri tartışılamaz biçimde iyi x)
  • Büyük ekranda keyifli oluyor fakat 802.11b destekli olduğu için cidden heveslenmeyin. 802.11b/g destekli Nokia N91 telefonum haliyle daha hızlı bağlanıyor. Yine de acil durumlarda işe yarayabiliyor.
  • alışman çoook çok güç ama internet olayını 5 aydır çoooooooooooook memnun bir şekilde kullanıyorum biraz taktikleri var tabi ginede güç ama al derim bi kere god of war ı elinde bi konsolla oynaya bilmek için bile alınır dediğim oldu 2.5 seneden fazladır psp sahibiyim 570e d&r dan almıştım daha piyasada hiç yoıktu denebilecek zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomax

alışman çoook çok güç ama internet olayını 5 aydır çoooooooooooook memnun bir şekilde kullanıyorum biraz taktikleri var tabi ginede güç ama al derim bi kere god of war ı elinde bi konsolla oynaya bilmek için bile alınır dediğim oldu 2.5 seneden fazladır psp sahibiyim 570e d&r dan almıştım daha piyasada hiç yoıktu denebilecek zamanda

taktik derken?
  • belediyenin internet ağından bağlanıyorum bende

gerçekten bayağı hızlı giriyor ya

msn falan giriyorum,güzel ya al sen yani
  • psp ile homebeta oynanabiliyormu ?
  • psp den üniversitenn wireless ından bağlanmak istiorum ama secure w2 die bi program indirilmeden bağlanılmıoo psp den nasıl bağlanıcam konusunda bi bilgisi olan war mı ....
  • arkadaslar bu program gerçektende işe yarıyor..ön bellek sorunu ortandan kalkmıs druumda çünkü ön belleği memory stick...face-book gibi sitelre giremiyorduk önceden bu programla giriliyor...

İŞTE LİNK:

http://dl.qj.net/dl.php?fid=26006

kurulum ve yenilikler:

PSP’leriniz için alternatif bir web browser, orjinalinden daha hızlı çalışmasının yanında ek özellikler de mevcut. Geliştirici Damiaan Reijnaers, uygulamaya eklemeyi düşündüğü daha çok özellik olduğunu söylüyor.

v1.0′a eklenen özellikler şu şekilde:
    * Daha fazla sekme ile tarama,
    * Adres kısmından arama,
    * Tarama yaparken müzik dinleme,
    * PSP’den e-posta gönderme,
    * Credits sayfası,
    * PSPWoord entegrasyon (?)
    * Çeşitli araçlar.
    Kurulum:
    Rar’dan çıkan “pspchrome” klasörünü hafıza kartınızın ana dizinine kopyalayın.
    Normal internet tarayıcınızı açın ve aders kısmına file:/pspchrome/index.html yazın. Bu şekilde Google Chrome’yi çalıştırmış olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.