arkadaşlar arkadaşım şuan amerikada 2 haftaya dönecek bende psp almayı düşünüyorum amerikadan fiyat daha uygun olduğu için. bikaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. -orda satılan model psp3000 burda 3004 var aralarında fark varmı ?go hoşuma gitmedi onu düşünmüyorum -amerikada satılan cihazların adaptörlerinin farklı olduğu söyleniyor(prizleri farklı sanırım) varmı öyle bi durum ?varsa uygun bi parçasıda vardır fiyatı hakkında fikri olan varmı? - bide bu versiyon meseleri kafamı karıştırdı.versiyonlanan psp orjinal haline geri getirilebilirmi .malum oyun oynamak için yapılan işlemlerde cihaz açılıyormu (açılmasını istemem ) -bide ordan alırsam içinde usb kablosu yokmuş burda alınan paketlerde usb kablo veriyolarmı?
arkadaşlar biriniz yardım edin artık ...
İlk okuduğumda yardım etmek istemedim 8 saat falan oluyor konuyu açtığında okumuştum.
1.) Ben Konu açmıştım onun tek temsil ettiği bölge kodudur 3000 ile 3004 ün arasındaki tek fark birinin amerika diğerinin avrupa olmasıdır.Japon ya kodlularda onay tuşu O avrupa ve amerika da X tir. 2.)20 liraya yeni şarj aleti alırsın dönüştürücüyle olacak iş değil o orada sadece prizlerin 3 dişli olması değil 110w olmasıda sorun Avrupa ve türkiye 220w kullanır.20 liraya mâl olur. 3.)malum oyun oynamak için yapılan işlemlerde cihaz açılıyormu (açılmasını istemem ) bu cümleyi anlamadım çok saçma olmuş alet açılmadan yazılım yüklemeyi oyun oynamayımı düşünüyorsun?Psp 3000lerde yazılım batarya sökülünce veya pil tamamiyle bitince silinir yazılımı yüklemesi kolaydır. 4.)Fat Psp nin iki paketi vardı Psp value pack ve giga pack diye Giga pack içeriğinde Usb kablosu vardı sonraki serileri bilmiyorum.slimlerdede piano blackte mevcut sanırsam.
giga pack içeriği
Usb kabloyu kafaya takma birçok yerden bulabilirsin maliyeti 5 lira falan.
Bir Teşekkür yeterli...
hocam yardım için teşekkür ederim gerçekten bu aralar heskeste üşengeçlik var 1 yıl önce ne yazsan anında cevap gelirdi ama şimdi yardım edecek birini bulursan şanslısın ama açılma meselesini yanlış anlamışsın .paketten çıkarılıp cihazın çalıştırılması şeklinde açılma değil sökülüp parçamı takılıyor o manada sormuştum bilgim olmadığı için.Türkçenin azizliği yada ben fazla açmadım
Benim usengecligim flood korumasi yuzune cevap verememekti
Soruna cevap vericek olursak icini acip bir parca falan takmiyorlar sadece yazilim yukleniyor kopya oyun calistirmasi icin Psp 3000 lerde batarya sokulur veya pil biterse yazilim silinir yuklemesi kolaydir.