Şimdi Ara

Psp ye film atıp izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben her ay hastaneye yatıyorum ve tek eglencem psp ama artik oyunlarda bıkkınlık verdi film atıp izlemek istiyorum gecen bi arkadasa sordum indirdigin filmi mp4 yapıp pspye atsan yeter dedi mp4 yapip attım ama acılmadı. Arkadaslar fılm atıp sorunsuzca izlememe yardım edecek biri lütfen detayli bir sekilde anlatabilirmi ? Gereken programlarında acaba indirme linklerini de verebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PSP VİDEO CONVERTER burdan indir
    add yazan yere tıklayıp videoyu ekle sonra encodeye bas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

PSP VİDEO CONVERTER burdan indir
    add yazan yere tıklayıp videoyu ekle sonra encodeye bas.

teşekkürler eve gidince indirip deniycem peki bu programda dier programlar gibi psp formatına cevirmek uzun sürüyor mu ? Mesela 700 mb lık bi film kac dk veya kac saat sürer. Bu arada yeniden teşekkurler umarım istediğim gibi olur

• yanılmıyorsam 15 20 dk sürüyor 20-25 dk lık bir video çevirme ama tam emin değilim tabi 1,5 sene oldu.
  • film 2 saat dersek 2 saatte cevirir. Peki aynı anda 2 3 film cevirme imkanımız var mı? Var ise cevirme hızı fazla düşermi.

• format factoryde kullanabilirsin, bir çok filmi listeye atıp gerekiyorsa altyazıda gömerekten istediğin işlemi gerçekleştirirsin. kullanmı basit. video kısmındaki all to mobile device kısmına tıklıyorsun. output kısmına tıklayıp psp wide screen işaretliyorsun. add file kısmından istediğin video dosyalarını seçip ekliyorsun. alt yazı gömmek istersen listelediğin video ismine sağ tıklayıp output settings ten subtitle kısmına gelerek altyazının yerini gösterip onaylıyorsun, font: renk, büyüklük de ayarlanıyor. arkasından click to start =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilyum

format factoryde kullanabilirsin, bir çok filmi listeye atıp gerekiyorsa altyazıda gömerekten istediğin işlemi gerçekleştirirsin. kullanmı basit. video kısmındaki all to mobile device kısmına tıklıyorsun. output kısmına tıklayıp psp wide screen işaretliyorsun. add file kısmından istediğin video dosyalarını seçip ekliyorsun. alt yazı gömmek istersen listelediğin video ismine sağ tıklayıp output settings ten subtitle kısmına gelerek altyazının yerini gösterip onaylıyorsun, font: renk, büyüklük de ayarlanıyor. arkasından click to start =))

tesekkurler. Bunuda deniycem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.