yazacak bişey bulamıyorum zaten iyi oyunların hepsi çıkıyor ama psp ye yeni bi gow çıksa hiç fena olmazdı birde şu mame emulatör olayını tam anlamıyla yapsalar süper olacak
Sensible Soccer çıksın başka hicbi oyun yuklemem direk onu oynarım ama 96-97 deki gibi oynanıs olacak tum ozellikleri calısacak ve yeni kadrolar efsane olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: ATLI_Sipahi
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
50 mi? Yeni oyun? UMD!...
quote:
GTA 4 ümsü pspye uygun bir şey çıksa korsan oynamadan 50 lira bayıp orjinalini alırdım.
50 lira niye ne olduki ???Mediamarkette çoğusu 50-40 arası değişiyor en pahalısı 50 en ucuzu 37 falan
2006-2007 yapımlı veya yeni çıkmış dandirik oyunlardır.Adam gibi bir oyun en az 80 liradır.God Of War ı Sor Bakalım kaç Liraymış.
Undercover dandik mi bilmema ama 50 lira :D .God of war gibi oyunlardan hoşlanmadığım için hiç o tip oyunların fiyatına bakmadım ama genel olarak baktığımda hakikaten 50 liranın üstünde oyun görmedim belkide kampanya falan vardı ama teknosada da undercover 50 lira idi.Undercover eski bilmiyorum zaten temmuzda bakmıştım fiatlara şimdi nedir bilmem ama en son 50 liraydı.
Senin yanlışın var PES'e baktım geçen gün 90 liraydı.O kadar ucuzlamaz bütün oyunlar.
Bu arada alacağım oyunu yazmamışım GoW 2 çıksa direk oynarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme