Şimdi Ara

PSP'YE VERSİYON ATMA OYUN İÇİN HİÇ BİLGİM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP'YE VERSİYON ATMA OYUN İÇİN HİÇ BİLGİM YOK Arkadaşlar hi,ç bir bilgim yok oyunları açmak için versiyon atmaya 45 tl istediler bende sizin yardımınızla kendimde atabileceğimi düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbabali34

PSP'YE VERSİYON ATMA OYUN İÇİN HİÇ BİLGİM YOK Arkadaşlar hi,ç bir bilgim yok oyunları açmak için versiyon atmaya 45 tl istediler bende sizin yardımınızla kendimde atabileceğimi düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim

Alttaki linki indir pspyi ara kablonla pc ne bağla. psp/game ye gir ve PROUPDATE yazanı oraya at sonra ara kabloyu çıkar pspnde oyunlar bölümüne gelerek proupdateyi aç açılınca x e 2 kere bas psp ne reset atcak. Hayırlı olsun psp in kırılmıştır. Yanlız psp ni kapatırsan açınca yine proupdateyi çalıştırıp 2 kere x e basman gerekir bu önemli değil bilmen için söyledim oyunları içinde psp yi yine pc ne bağla ana yere ISO adında bir klasör aç ve oraya at.

http://www.mediafire.com/download/y911e4cjhajahis/PROUPDATE.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo132 -- 29 Aralık 2013; 21:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emo132

quote:

PSP'YE VERSİYON ATMA OYUN İÇİN HİÇ BİLGİM YOK Arkadaşlar hi,ç bir bilgim yok oyunları açmak için versiyon atmaya 45 tl istediler bende sizin yardımınızla kendimde atabileceğimi düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim

Alttaki linki indir pspyi ara kablonla pc ne bağla. psp/game ye gir ve PROUPDATE yazanı oraya at sonra ara kabloyu çıkar pspnde oyunlar bölümüne gelerek proupdateyi aç açılınca x e 2 kere bas psp ne reset atcak. Hayırlı olsun psp in kırılmıştır. Yanlız psp ni kapatırsan açınca yine proupdateyi çalıştırıp 2 kere x e basman gerekir bu önemli değil bilmen için söyledim oyunları içinde psp yi yine pc ne bağla ana yere ISO adında bir klasör aç ve oraya at.

Link Nerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emo132

quote:

kardes psp kirilinca internete g8rer mi

• emo132 kullanıcısına yanıt
    pardon demin gozukmedide Çok tesekkur ederim siz olmasaniz 45 tlyi veriyoduk azdaha tekrar tesekkur ederim bidr bisi sorcam oyunlatin mbleri cok yuksek kotayo.asircaklar.bumum icin bir yontem varmi iyi aksamlar

• quote:

pardon demin gozukmedide Çok tesekkur ederim siz olmasaniz 45 tlyi veriyoduk azdaha tekrar tesekkur ederim bidr bisi sorcam oyunlatin mbleri cok yuksek kotayo.asircaklar.bumum icin bir yontem varmi iyi aksamlar

Kardeşim onun için yapabilceğim bir şey yok ama o psp ni kıran yere söyle belki ücret karşılığı yükler oyun. Bizim burda var 3 liraya oyun yükletiyon ama ben kendim indiriyom. Yada internet kafeye gidip ordanda indirebilirsin.
    Oyun indirdiğiniz site varmı, ve 2partlı oyunları nasıl atıyoruz
  • quote:

Oyun indirdiğiniz site varmı, ve 2partlı oyunları nasıl atıyoruz

Psp yi kırabildinmi? Oyun indirmek istiyosan istediğin oyunun adını google amcaya yaz sonundada psp indir yaz o oyun psp için yoksa zaten bişey çıkmaz varsa indirirsin. İndirdiğin oyunu psp ye rar olarak atmıycaksın rardan çıkarıp atcaksın rarın içindeki dosya iso veya cso dur onu atcaksın.
    Dediklerinizi yaptim bi oyun yukledim denemek icin oyun bi turlu atilmadi dosya yansimasi yazmaya korumali hata verdi hep bende sdkarti formatladim playstationcuya gittim daha once kuzenim gitmisti ona 45 tl demislerdi Girip bir soriyim dedim arkadas demin cikti dedi aradi sordu 40 tl dedi bende hani islik calinirya uff ne pahali anlaminda son 25 olur dedi 25 e yaptircaz yarin yinede tesekkur ederim psp versiyonu 5.50 ymis 6.35 yapicaklarmis oyle dedi iyi aksamlar yardiminiz icin tesekkur ederim

• quote:

Dediklerinizi yaptim bi oyun yukledim denemek icin oyun bi turlu atilmadi dosya yansimasi yazmaya korumali hata verdi hep bende sdkarti formatladim playstationcuya gittim daha once kuzenim gitmisti ona 45 tl demislerdi Girip bir soriyim dedim arkadas demin cikti dedi aradi sordu 40 tl dedi bende hani islik calinirya uff ne pahali anlaminda son 25 olur dedi 25 e yaptircaz yarin yinede tesekkur ederim psp versiyonu 5.50 ymis 6.35 yapicaklarmis oyle dedi iyi aksamlar yardiminiz icin tesekkur ederim

Rica ederim. Benimki psp E1000 ve bende oldu demekki modeline göre değişiyomuş. 25 Yine çok sen yine pi pazarlık yap pazarlık sünnettir de 15 e olsun de bişeyler de ikna etmeye çalış maksat gözdağı vermek yok mok derse baya tamam 20 ye kır de. Zaten yapcağı bişey yok programı pcden kopyalıycak psp ne hepsi bu sanki program orjinalmış gibi yada baya bi iş yapıyorlarmış gibi 45 tl 50 tl felan istiyolar sinir oluyom öylelerine.Herneyse kardeşim işin görüldüya sağlık olsun. Ama dediğin birşey aklıma takıldı "dosya yansimasi yazmaya korumali hata" dedinya o oyunu nasıl yüklemeye çalıştın bi anlatsana?

Indirdigim rar dosyasinin icinden iso dosyasini masaustune attim surukleyerek iso klasorunun icine attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 30 Aralık 2013; 23:07:43 >
  • quote:

Indirdigim rar dosyasinin icinden iso dosyasini masaustune attim surukleyerek iso klasorunun icine attim

Sürüklemene gerek yok dediklerimi yap. Önce bi psp yi kır sonra oyun atarsın ilk önce şu kırma işini hallet o oyunda muhtemelen koruma vardır istediğin oyunu söyle ben sana linkini bulim ordan indir.Sonrasına bakarız zaten basit bir şey birkere yaparsan öğrenirsin.
    kirma isini yapmistim bence.ama attim dosyayi psp/ gameye pspyi actim oyunlara gelip tikladim acildi lapandi siyah ekranda sol ust kosede bi uazi cikti kapandi actim oyunuda kirilmismi diye denemek icin attim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 31 Aralık 2013; 7:50:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.