Şimdi Ara

Psp'yi nereden almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Psp almak istiyorum, başta khalkedondan almayı düşündüm ama geçen hafta 300tl olan psplerin fiyatını dün 330'a bugün de 340'a çekmiş bulunuyor. Bu gidişle gelecek hafta sonuna 400 olacak. (İstanbul'a gelecek hafta sonu gidip psp'yi o zaman alacağım.)

Başka nereden psp alabilirim, güvendiğiniz yerler varsa söyler misiniz?

• Ben khalkedon'dan aldım. Fiyat arttı ise başka yerlerde de artmıştır veya artacaktır. Yine de khalkedon'dan almanı öneririm.
  • ANKARA DA KULE TEKNOLOJİ DE PSP3004 8 GB HAFIZA KARTI İÇİNE İSTEDİĞİN OYUNLARI YÜKLÜYORLAR NAKİT 380.00 TL YE KADAR VERİYORLAR ADRES VE TELEFONLARINI VERETYİM BİLGİ ALIRSIN... İZMİR 1.CADDE IHLAMUR SOKAK NO 12/C KIZILAY ANKARA...TEL.0312 417 39 58..
  • Ankarada electro wolrd de yarın son gün psp 3004 400 tl.
  • gittigidiyordan gecen hafta 8gb kart psp3001 slım full oyun dolu 350 tl 3 taksit 1 gunde elimde oldu
  • bence git kadıköyden al 300e çooook rahat bulursun
  • khalkedon'dan aldım bende. istanbul'da daha dürüst bir satıcı bulabileceğimi düşünmüyorum açıkcası. adamlar çok dürüst iş yapıyolarlar.
  • ya bende khalkedon'dan kargoyla almayı düşünüyorum bu ara ama yinede biraz çekiniyorum açıkcası. yani bi sakatlık çıkabilirmi sizce kargoyla falan???
  • Sakatlık çıkıcak bir yer değil rahatlıkla alabilirsin.
  • bakalım haftaya bi sipariş vermeyi düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanx

ya bende khalkedon'dan kargoyla almayı düşünüyorum bu ara ama yinede biraz çekiniyorum açıkcası. yani bi sakatlık çıkabilirmi sizce kargoyla falan???

kargoda bişey olacağını sanmam. khalkedon baloncuklu kağıt ile gayet sağlam bir şekilde sarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

quote:

Orijinalden alıntı: mcanx

ya bende khalkedon'dan kargoyla almayı düşünüyorum bu ara ama yinede biraz çekiniyorum açıkcası. yani bi sakatlık çıkabilirmi sizce kargoyla falan???

kargoda bişey olacağını sanmam. khalkedon baloncuklu kağıt ile gayet sağlam bir şekilde sarıyor.

o anlamda söylemedim yani tanımadığım birinin hesabına para yatırıyorum o yönden bişey olurmu diye sormuştum..
  • ben ankarada oturyrm ama ıstanbula gelıcmm khalkedon alırm alrısm ama param yetmıs olursa ankarada ırmak toyslanda alcam ..(khalkedon ıyı bıyermı bı bılgns varmı fıyatlarda oyun yukluyrmı) cvplarns ıcın tesekkurler
  • tsk.oraya bakıcam paramın feva olmasını ıstmyrm cunku. bıde moda carsında bı yer var orayı blymsn ?
  • arkılr cevapalrınısı beklyrmmm ... lutfen yazın..
  • KULE TEKNOLOJİ DEN GİT GÖNÜL RAHATLIĞIYLA AL .ÇÜNKÜ SIKINTI YAŞAMAZ TEKNİK SERVİS HİZMETİ GÖRÜRSÜN...
  • Ankarada pandora teknoloji var internetten aratırsan bulursun. xboxımı ve pspmi ordan almıştım. Sorun yaşamazsın. Tavsiye ederim.
  • Ankarada büyük mağzalar yerine kendi şahsına münhasır yerlerden almak daha iyi olur, en azından kopya oyun oynamak için versiyon güncellemesi felan ücretsiz yaptırırsın... Japon oyuncakcı olabililir mesela...
  • sagolun. pandora teknolojıye baktmm orası cook ıyı ve gusel oyunda yukylr.kule teknolojıyede bakıcam. (moda carsının altındakı logo oyunu blymsnz ordada var)
  • sagolun. amaa teknık servıs bnm ıcın cok onemlı annem alma doı hmn bosuluyo dıo kule tek. ıyı servısı pandoramı ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.