Şimdi Ara

PSP2 999$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Hani keseye uygun olacaktı?" dediğinizi duyar gibi oldum. Evet, biz de öyle sanıyorduk. Daha bir kaç saat önce Sony Japonya yetkilisi cihazın uygun bir fiyata çıkacağını, 599 dolardan düşük bir rakama rafları süsleyeceğini söylemişti. Sanırım, Gamestop'a bu bilgiler ulaşmamış.

Gamestop, PSP 2'nin ön alımını 999 dolardan başlatarak bir şaka mı yapmış bilemiyorum ancak bu tuzağa düşen varsa gerçekten çok yazık olmuş..

Gamestop'un Playstation 3 ilk duyurulduğunda da buna benzer bir strateji uyguladığını hatırlatalım. Cihazın gerçek fiyatı duyurulunca Gamestop da, fiyatı normale çekecektir. Ancak emin olun, bu rakama bile cihazı ön alım yapan 'cebi geniş' bir kesim vardır. Bunu bilen Gamestop, yoksa neden böyle bir hata yapsın ki? :)

Kaynak :BölümSonuCanavarı

Galiba bir yanlışlık olmuş ama yinede en az böyle bir fiyat olur çünkü özellikler acayip yüksek

• handheld sistem nesildaşı konsollarından fazla fiyata satılamaz zaten. sonuçta iphone gibi fahiş fiyata dandik oyunlar sunan bi firma da değil sony.. en fazla 500-600 $ seviyesinde olacağını tahmin ediyorum..
  • Katılıyorum ama 500 600 de çok büyük bir rakam.PS3 o kadar zaten.Ben yanımda taşıyacağım küçük birşey için 600 dolar vermem.300-400 olsa belki kabul edilebilir bir rakam olur ama 400 den sonra zor.
    Bide diğer taraftan düşünürsek 300 dolara masrafı çıkarıp kar etmesi ÇOK zor.Ortasını bulmaları lazım.
  • yok artık daha neler burda 2000liraya satarlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Katılıyorum ama 500 600 de çok büyük bir rakam.PS3 o kadar zaten.Ben yanımda taşıyacağım küçük birşey için 600 dolar vermem.300-400 olsa belki kabul edilebilir bir rakam olur ama 400 den sonra zor.
    Bide diğer taraftan düşünürsek 300 dolara masrafı çıkarıp kar etmesi ÇOK zor.Ortasını bulmaları lazım.

zaten o fiyatı ben en yüksek olarak söyledim.. sanmam o kadar olacağını ama en yüksek o kadar olur diyorum.. o da nerede, güzelim canım kazıkçı ülkemin mağazalarında
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 28 Ocak 2011; 15:21:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 pro duyuruldu Sony GG
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps 3 ün modası geçti artık , onun fiyatını kıstas olarak almayın.

Bu alet ondan çok daha teknolojik bu yüzden fiyatı daha yüksek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Ps 3 ün modası geçti artık , onun fiyatını kıstas olarak almayın.

Bu alet ondan çok daha teknolojik bu yüzden fiyatı daha yüksek olabilir.

böyle bir mantık yok hocam gayet de 299-349 dolar arası bir fiyata çıkacakmış işte 3g siz olanı 3g li olanı da vergiler vs. 399 dolar belki de daha altı olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 29 Ocak 2011; 0:07:58 >
  • PS 3le bu bir mi? Bu taşınabilir konsol ikisi çok farklı şeyler. Eğer o fiyattan sunarlarsa ki 3DS daha ucuza girecek. Sony dağılır bu konu da o kadar pahalı sürerlerse satamazlar.
  • arkadaş kenarında köşesinde kamerası var dokunmatik ekran falan var diye psp2 yi ps3 ten daha "teknolojik" olarak nitelendirmiş.. buna sadece gülünür ve geçilir

rakipleri ipod touch 4g 32 gb 300 küsür dolardan satışa sunuldu.. 3ds 249 dolara çıkacak.. psp2 de taş çatlasın 350 dolar dediğin gibi daha pahalı olursa satılmayacağını sony daha iyi bilir psp ile düştükleri hataya bir daha düşeceklerini beklemeyin.. çok yara aldılar çünkü..
  • Bilgilendirici olmuş teşekkürler 599 dolar böyle bir aletin başlangıç fiyati olarak uygun denilebilir sanırsam :) tabi turkiyedeki satış fiyatı kaç olur bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

arkadaş kenarında köşesinde kamerası var dokunmatik ekran falan var diye psp2 yi ps3 ten daha "teknolojik" olarak nitelendirmiş.. buna sadece gülünür ve geçilir

rakipleri ipod touch 4g 32 gb 300 küsür dolardan satışa sunuldu.. 3ds 249 dolara çıkacak.. psp2 de taş çatlasın 350 dolar dediğin gibi daha pahalı olursa satılmayacağını sony daha iyi bilir psp ile düştükleri hataya bir daha düşeceklerini beklemeyin.. çok yara aldılar çünkü..

Bir bak bakalım google'dan kenarında köşesindeki kamerası ve dokunmatik ekranı dışında ne yenilikler getirmiş, işlemcisi mimarisi, gpu'su neymiş, işlemcisinin ve gpu'sunun teknik detayları nelermiş, sonra gel, gül ve geç, geçebiliyorsan tabi
    Şimdi sana gülüyorum ve geçiyorum...

• Ne 999 doları kardeşim ya. PS3'ten bile pahalı olur o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Ne 999 doları kardeşim ya. PS3'ten bile pahalı olur o zaman..

Ciddi misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

arkadaş kenarında köşesinde kamerası var dokunmatik ekran falan var diye psp2 yi ps3 ten daha "teknolojik" olarak nitelendirmiş.. buna sadece gülünür ve geçilir

Bir bak bakalım google'dan kenarında köşesindeki kamerası ve dokunmatik ekranı dışında ne yenilikler getirmiş, işlemcisi mimarisi, gpu'su neymiş, işlemcisinin ve gpu'sunun teknik detayları nelermiş, sonra gel, gül ve geç, geçebiliyorsan tabi

bırak allah aşkına bana maval okuma bilenler neyin ne olduğunu biliyor :D sen gülüp geçsen ne olur ayrıca seni takan kim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

bırak allah aşkına bana maval okuma bilenler neyin ne olduğunu biliyor :D sen gülüp geçsen ne olur ayrıca seni takan kim ?

Beni takan sensin görüldüğü üzere, ve senin dışında birçok kişi var emin ol. Maval okuduğum falan da yok, milletle dalga geçmeye çalışmadan önce git araştır, getirdiği yenilikler neymiş öğren NGP'nin. İşin gücün millete laf atmak, dalga geçmek, daha düzgün işlerle uğraşmanı tavsiye ediyorum...

• senin gibilerle her zaman dalga geçmeye hazırım türünüz tükenene kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.