Şimdi Ara

Pspmin rengini değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Pspmin rengi siyah ben onu mavi veya başka bir şey yapabilirmiyim ?

Not: E1004 Alacağım Kuzenimdede 3004 var Birlikte multi gta oynayabilirmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-535601307 -- 4 Şubat 2013; 20:08:11 >

• Renk değiştirme konusunda bişey diyemiyorum fakat e1000 serisinde internet olmadığından hiç bi şekilde multi oynayamazsın.

e1000 serisinin psp street olarak adlandırılıyor yani wifi(internet) yok bu sebeple multi oynamak için bu modeli almamalısın zaten pili diğer modellere göre daha çabuk bitiyor(4.5 saat gibi en fazla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukuru

Renk değiştirme konusunda bişey diyemiyorum fakat e1000 serisinde internet olmadığından hiç bi şekilde multi oynayamazsın.

e1000 serisinin psp street olarak adlandırılıyor yani wifi(internet) yok bu sebeple multi oynamak için bu modeli almamalısın zaten pili diğer modellere göre daha çabuk bitiyor(4.5 saat gibi en fazla)

Psp yi kırdırdıkdan sonra multi oynamak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün. Psp 2004 ümde oynuyordum ben kuzenle şimdide 3006 alsammı diye düşünüyorum ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakemal_1907

arkadaşlar Pspmin rengi siyah ben onu mavi veya başka bir şey yapabilirmiyim ?

Not: E1004 Alacağım Kuzenimdede 3004 var Birlikte multi gta oynayabilirmiyiz.

psp rengini kasa alarak değiştirirsin ama oyutubeden videoları izle kafana göre söküp takma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.