Şimdi Ara

Pspye tema atıcam ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar bende psp 3004 var içine tema atıcam ama theme diye bi klasör yok nereye atıcam yardım ederseniz sevinirim

• temalar 2ye ayrlr ctf we ptf... Ptf temalar arkaplnı ve ana menü smglrni deiştirir...batarya yazı tipleri vb. Simgelerini deiştirmez we orjinal olan her vrsionda çalışır... Ctflr ise krlmş psplerde çlşr ve her vrsionn ctfsi frkldr... Ctf içn cxmb plugini + krlmş pspnzn vrsionuna uygun ctf formtlı tema gerekr... Ctf temalar pspnzn btrya smgsndn yazı tpne kdr hersyi deiştrr...ayrca temalar msdeki psp klasrnde bulunan 'THEME'klasörune atılır yksa yzdğm şklde klasör açarsn...
    @chromer
    dostum bedava drkn neyi kastettin internetten istedğn ptf yada ctf temayı indreblrsn....bedawaya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 4 Aralık 2010; 18:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK
    temalar 2ye ayrlr ctf we ptf... Ptf temalar arkaplnı ve ana menü smglrni deiştirir...batarya yazı tipleri vb. Simgelerini deiştirmez we orjinal olan her vrsionda çalışır... Ctflr ise krlmş psplerde çlşr ve her vrsionn ctfsi frkldr... Ctf içn cxmb plugini + krlmş pspnzn vrsionuna uygun ctf formtlı tema gerekr... Ctf temalar pspnzn btrya smgsndn yazı tpne kdr hersyi deiştrr...ayrca temalar msdeki psp klasrnde bulunan 'THEME'klasörune atılır yksa yzdğm şklde klasör açarsn...
    @chromer
    dostum bedava drkn neyi kastettin internetten istedğn ptf yada ctf temayı indreblrsn....bedawaya....

Sonuçta bedava azrock bu konularda pek bir bilgim yoktu da yine elimden geldigince yardımcı olmak istedim ama baktım ki sen cosmussun iyisin bu olayda bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim şimdi siliyorum eski cevabimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Sonuçta bedava azrock bu konularda pek bir bilgim yoktu da yine elimden geldigince yardımcı olmak istedim ama baktım ki sen cosmussun iyisin bu olayda bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim şimdi siliyorum eski cevabimi

dostum estağfurullah bende bir yumurta var sana verdim diğelim bende 0 sende 1 yumurta olurr... ama bende bir bilgi olsa o bilgiyi sana versem ikimizdede birer bilgi olur. ordan düşün bide silmene gerek yoktu dediğin gibi "sonuçta bedava" ben konunun köküne indim

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

dostum estağfurullah bende bir yumurta var sana verdim diğelim bende 0 sende 1 yumurta olurr... ama bende bir bilgi olsa o bilgiyi sana versem ikimizdede birer bilgi olur. ordan düşün bide silmene gerek yoktu dediğin gibi "sonuçta bedava" ben konunun köküne indim

Dostum teşekkürler çok iyi demişsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.