PSPye yeni GTAmı geliyor? Geliyosa yada dedikoduları resimleri ve yazıları (ingilizce farketmez) paylaşırsanız çok müteşekkir olurum. hem başka gta hayranlarınada yardımcı olursunuz....
dostum bana göre imkansız.. o görüntü kalitesini yakalayamazlar psp'de.. gerek hafıza olarak gerekte ekran olarak... belki vice city türünde biraz daha geliştirilmiş versiyonu piyasaya sürülür ancak gta 4 şimdilik büyük bir hayal..
Evet dedikodular var foruma acıldı zaten hersey E3 te belli olcak 3 hafta kaldı ama buyuk ihtimalle olacak
quote:
Orjinalden alıntı: BoysOfheLL
dostum bana göre imkansız.. o görüntü kalitesini yakalayamazlar psp'de.. gerek hafıza olarak gerekte ekran olarak... belki vice city türünde biraz daha geliştirilmiş versiyonu piyasaya sürülür ancak gta 4 şimdilik büyük bir hayal..
GTA ChinaTown wars Nintendo DS'e çıktı.Ve GTA4'ün haritasını kullandı.
3.Ada hariçti ama yani GTA4'ün %70'ini uyarlamışlar,hemde DS'e.
Yani çokta büyük mesele değil,illaki PC GTA4 tarzı olacak değil ya.GTA3 serisinide kullanılan grafik motoru ile Gta 4 uyarlaması yapabilirler mesela...
bencede niye illa bilgisayardaki gibi olsunki değişik bir tarzda yapabilirler ds ye yaptıkları gibi ve bence çokta zevkli olur ds deki chinatown bence çok güzeldi psp de daha da iyisini yapabilirler hemde psp için satılan en fazla oyun gta serisiymiş.
PSPde GTA1, GTA2, GTA3 (Liberty City Sto.), GTA:ViceCity Sto. oynadım tek San Andreas kaldı. San Andreas Stories bi ara Rockstarın sitesinde vardı kaldırdılar sonra hayal oldu. pFFFF. E3te süpriz olmasın=???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme