Şimdi Ara

PSU 850W veya 750W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - AMD Ryzen 5 2600X
    - GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI
    - ViewSonic VX2458-C-mhd 24
    - Ram, SSD ortalama parçalar

Ryzen 9 3850X alma fikri var.

*Soruları şıklarla cevaplarsanız sevinirim;

1) Bu main parçalara göre 850W mı kullanmalıyım yoksa 750W mı?

2) 750 Wattı %100 güç tüketiminde geçmeyecek bir sistem olsa bile 850W kullansam ne zararı olur?

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    vermiş olduğunuz cevap yeterli teşekkür ederim fakat bir sorum daha olacak.

Benim seçmiş olduğum RAM bu;
    - Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB)3000MHz C15

* Ramler overclocklanır mı?
    * Bu seçtiğimi 3200MHz C16 yapabilir miyim?

sorulara cevap verdikten sonra

X470 AORUS GAMING 7 Anakarta tavsiye edeceğiniz en iyi ram hangisi? (iki türlü ürün tavsiye ederseniz sevinirim; 1. optimum olarak 2. böyle bir kral anakarta takılacak kral ram hangisi?)
  • 750W Gold sertifikalı kaliteli bir güç kaynağı bu sistem için fazlasıyla yeterlidir. Arada fazla fark yoksa 850W'lık modeli de alabilirsiniz, sisteme herhangi bir zararı olmaz.

RAM alırken markaya değil, bellek çipi üreticisine dikkat etmelisiniz. Eğer hız aşırtma yapma gibi bir düşünceniz varsa Samsung B-Die çip kullanan RAM almanızı öneririm. Kaliteli oldukları için fiyatları biraz yüksektir.

Mesela;
    GIGABYTE
    AORUS RGB Memory 16GB (2x8GB) 3200MHz (With Demo Kit)(Limited Edition) | Memory - GIGABYTE Turkey
    https://www.gigabyte.com/tr/Memory/AORUS-RGB-Memory-3200MHz

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    tavsiye ettiğiniz: AORUS RGB Memory 3200MHz C16 Ram ile Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB)3000MHz C15 performans veya donanım anlamında ne gibi bir performans var tam çözemedim. Bu konuda pek bilgim olmadığı için MHz, CAS değerine ve görünümü ısınmaya karşı dayanıklı mı diye bakıyorum.

Ben ram alırken amazon.uk sitesinden alacağım yani daha ucuza gelen ramler oluyor. Buna göre en mantıklı seçim hangi ram olmalı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righteousguy -- 23 Nisan 2019; 14:5:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.